FATALNA PLAVUŠA POKORILA SVET: Prljave čarape prodaje za 500 funti, predaje matematiku i OBOŽAVA da se skida pre svake borbe FOTO
Foto: Profimedia

bomba u ringu

FATALNA PLAVUŠA POKORILA SVET: Prljave čarape prodaje za 500 funti, predaje matematiku i OBOŽAVA da se skida pre svake borbe FOTO

Ostali sportovi -

Ebani Bridžis (35) je u subotu i nedelji postala šampion sveta u boksu, pošto je u borbi za titulu pobedila Argentinu Mariju Sesiliju Roman.

Australijanka ima prilično zanimljivu priču, pošto u rodnoj zemlji drži časove matematike, a svojevremeno je izazvala puno pažnje javnosti širom sveta kada je otkrila da je jednom muškarcu prodala čarape koje je nosila na jednoj borbi za čak 500 dolara.

- Jedan Britanac, bokserski fan mi je upravo platio 500 funti da mu pošaljem svoje prljave čarape u Veliku Britaniju. Kome su potrebni sajtovi za odrasle kad ima prljave čarape? Samo pitam - napisala je Ebani na društvenim mrežama u julu 2020. godine, pa otkrila još "luđe" ponude koje je dobila:

Ebani Bridžis, bokserka
foto: Tviter/Ebaniebridges

- Posebno je čudno što su prljave čarape traženije od mojih gaćica. Ako mene pitate 500 funti je čista pljačka, razočarana sam što nije tražio ni da ih potpišem. Pošto nema borbi moram nekako da zaradim novac, a "sanduče" mi je prepuno zahteva za prljavim čarapama, znojavom opremom, pa čak i za mojim golim stopalima - poručila je Ebani.

Ona inače obožava da se pojavljuje na zvaničnim merenjima pred borbu u tanga gaćama, a to je učinila i pred borbu za titulu koja je održana u subotu u Lidsu.

O njenom stajlingu se dugo pričalo, a kako je izgledala možete da pogledate sami:

Ova fatalna plavuša dobija puno kritika od strane medija i korisnika društvenih mreža.

Mnogi su zbog objava na društvenim mrežama, ali i njenim izdanjima na javnim događajima došli do zaključka da je previše glamurozna da bi se bavila sportom kakav je boks.

Drugi su bili ubeđeni i da nema dovoljno talenta, ali sada ih je sve razuverila.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja