PRELEPA AMERIČKA GOLFERKA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Bila sam gola, potpuno gola i to je za mene bio najbolji trenutak! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

i danas je moćna

PRELEPA AMERIČKA GOLFERKA ŠOKIRALA PRIZNANJEM: Bila sam gola, potpuno gola i to je za mene bio najbolji trenutak! (FOTO)

Ostali sportovi -

Pejdž Spiranek ne prestaje da iznenađuje

Prelepa plavuša Pejdž Spiranek unazad nekoliko godina mami uzdahe muškog dela sportske publike. Nekadašnja američka golferka batalila je profesionalnu karijeru i posvetila se nekim drugim stvarima u životu.

Ima vlastiti podkast na društvenim mrežama koji prati nekoliko miliona ljudi. Zanosna Pejdž zarađuje ozbiljan novac praveći autorske emisije vezane za golf.

Na društvenim mrežama prati je više od 3.300.000 ljudi, i to samo na instagramu. Nedavno je pričala o golišavom editorijalu za magazin "Sports Illustrated", koji je 2018. oduševio njene brojne fanove.

- Bila sam gola, potpuno gola i to je za mene bio najbolji trenutak - rekla je Pejdž koja je prema vlastitom priznanju razmišljala o samoubistvu nakon što je bivši dečko objavio njene gole fotografije:

- Osećala sam moć jer sam razmišljala na način “OK, ako radim ovo, onda radim pod vlastitim uslovima i uzimam nazad svoje telo. U tom trenutku sam pobedila, upravo tada, kad sam se slikala za "Sports Illustrated" i prestala da razmišljami o raznim s*anjima.

Otvoreno je Pejdž pričala o tome kako se suočila s bivšim dečkom koji je pokušao da joj uništi život.

- Kad sam mu konačno prišla i rekla: “Ne mogu da verujem da si mi to učinio”, nikad neću zaboraviti što mi je odgovorio. Kazao mi je: “Ti si drolja koja mi je poslala fotografiju, sve si zaslužila”.

Sve to se dešavalo nakon što je Pejdž odlučila da zaključi karijeru golferke, jer je trpela razne kritike zbog “samopromocije koja seksualizuje ženski golf”.

Kada je definitvno Pejdž otišla sa golf turnira, krovna organizacija LGPA Tur uveo je stroža pravila odevanja za žene. Tako su i danas zabranjene majice sa širokim okovratnikom, i naramenicama, kratke suknje.

Iako igrački nije ostavila dublji trag u ovom jedinstvenom i skupom sportu, Pejdž Spiranek definitivno je obeležila njegovu istoriju i postala njegov simbol.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track