08:13

TERZA OTKRIO DA LI NAVIJA ZA PARTIZAN, KAD IGRA PROTIV STRANACA: Progovorio i kog bi igrača uzeo da pojača Zvezdu ŠOKIRAO IZJAVOM

OTVORENO

TERZA OTKRIO DA LI NAVIJA ZA PARTIZAN KAD IGRA PROTIV STRANACA: Progovorio i kog bi igrača uzeo da pojača Zvezdu ŠOKIRAO IZJAVOM

Fudbal -

Generalni direktor Fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan Terzić progovorio je o uhapšenim navijačima Fudbalskog kluba Partizan.

- Ti ljudi su zloupotrebili tribinu. Ne volim da pričam o navijačima Partizana u negativnom kontekstu - kaže Terzić.

On je otvoreno i priznao da mu prija što ga navijači Partizana ne vole.

Zvezdan Terzić
foto: Kurir televizija

- Meni je to jedan ozbiljan kompliment. To znači da dobro radim svoj posao - iskreno je rekao generalni direktor FK Crvena Zvezda i dodaje:

- Prija mi kada me zovu Terza Mađija. Kada sam ja došao iz Zvezde su svi bežali. Bilo je priče i da klub ode u treću ligu. Tada sam jasno rekao da nisam (čuveni mađioničar Dejvid) Koperfild, da nemam čarobni štapić da brzo popravim stvari, ali kada smo ušli u Ligu šampiona, onda su rekli da je Terza ipak Mađija. Crvena zvezda je na odličnom putu i nema zime za nju na duge staze - kaže Terzić.

Zvezdan Terzić
foto: Kurir televizija

On je otkrio i da ne navija za Partizan kad igra protiv drugog kluba.

- Uz sve poštovanje prema Partizanu, ne vidim ko bi iz ove generacije Partizana bio pojačanje Crvenoj zvezdi. Pratim baš svaku njihovu utakmicu. Kada Partizan igra sa drugim inostranim klubom, iskreno ne navijam. Potpuno sam ravnodušan. Gledam njihove utakmice samo u domaćem prvenstvu, gledam da li će izgubiti - iskreno je odgovorio Terzić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:02

KAO IZ BAJKE! Evo kako je izgledao PRVI PLES Kostadina i trudne Valentine! Ponosni otac Zvezdan Terzić održao govor na venčanju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track