OVA LEPOTICA JE UNAKAŽENA, U PODLIVIMA JE I U MODRICAMA: Beskućnik joj je polomio nekoliko kostiju lica, nećete je PREPOZNATI
Foto: Printscreen/Instagram

čudo što je živa

OVA LEPOTICA JE UNAKAŽENA, U PODLIVIMA JE I U MODRICAMA: Beskućnik joj je polomio nekoliko kostiju lica, nećete je PREPOZNATI

Ostali sportovi -

Napadač je uhapšen, motiv napada nije poznat

Neverovatna vest dolazi iz Amerike, iz Los Anđelesa. Nekadašnja reprezentativka SAD u odbojci Kim Glas je napadnuta na ulici iz čista mira. Prošla je sa težim povredama i pravo je čudo što je uopšte ostala živa.

Kim Glas
foto: Printskrin/Instagram

Kim Glas (37), osvajačica srebrne medalje za Ameriku na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine, doživela je tešku traumu. O kakvim povredama se radi najbolje svedoči fotografija koju je podelila na društvenim mrežama, a gde je sva u podlivima i u modricama.

Kim Glas
foto: Printskrin/Instagram

Prema pisanju američkih medija, posle boravka u bolnici i nakon nalaza lekara, zatvoreno joj je desno oko, a slomljeno joj je i nekoliko kostiju na licu.

Napad na Kim Glas desio se u Los Anđelesu i to od strane jednog beskućnika. Bivša odbojkašica izlazila je iz jednog restorana sa prijateljicom gde su bile na ručku. Iznenada, ka njoj se zatrčao i napao je nepoznati muškarac, pogodivši je u glavu krupnim i teškim metalnim predmetom.

- Baš me je pogledao nekim prilično mrskim očima. I, dok sam se okrenula da kažem prijateljici - "Mislim da nešto nije u redu s njim i mislim da će nam udariti auto", pre nego što sam bilo šta shvatila, veliki metalni predmet, nešto poput cevi, udario me je u glavu. Dogodilo se tako brzo - rekla je Glasova.

Slučajni prolaznici koji su se zatekli na ulici, uspeli su da savladaju i zadrže napadača. Stigla je policija koja ga je ubrzo identifikovala i uhapsila pod sumnjom za kazneno delo napada smrtonosnim oružjem.

Kim Glas pored srebrne olimpijske medalje ima i bronzu osvojenu na Svetskom prvenstvu u Japanu 2007. godine. Poslednjih godina radi kao fitnes instruktorka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track