SRPKINJE BRANE ZLATO: Odbojkašice počele pripreme za Svetsko prvenstvo
Foto: OSSRB

17 igračica na okupu

SRPKINJE BRANE ZLATO: Odbojkašice počele pripreme za Svetsko prvenstvo

Ostali sportovi -

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije započela je pripreme za svetsko prvenstvo koje će se odigrati u Holandiji i Poljskoj od 23. septembra do 15. oktobra, saopštio je danas Odbojkaški savez Srbije.

Aktuelne svetske šampionke će trenirati u dvorani SC "Voždovac" u Beogradu do 11. avgusta za kada je planiran odlazak na Kopaonik.

Bazični deo priprema na Kopaoniku biće sproveden od 11. do 24. avgusta, a po povratku u Beograd, odbojkašice Srbije će odigrati prijateljsku utakmicu sa Holandijom.

Početkom septembra, reprezentacija Srbije putuje u Napulj, gde će igrati na pripremnom turniru protiv Italije, Turske i Poljske.

Odbojkašice Srbije će na svetskom prvenstvu igrati u Grupi C sa Kanadom, Bugarskom, Nemačkom, Kazahstanom i SAD.

Selektor Srbije Danijele Santareli na pripreme je pozvao 17 igračica: Tehničari: Bojana Drča i Sladjana Mirković; Korektori: Ana Bjelica i Tijana Bošković; Libera: Teodora Pušić, Bojana Gočanin i Aleksandra Jegdić; Blokeri: Jovana Stevanović, Mina Popović, Maja Aleksić, Jovana Kocić i Minja Osmajić; Primači: Brankica Mihajlović, Bjanka Buša, Bojana Milenković, Katarina Lazović i Sara Lozo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track