DANAC ODGOVORIO LEGENDARNOM VUJOVIĆU: VIdeo sam da je rekao da sam mali miš!
Foto: EPA/GEORGI LICOVSKI

RUKOMET

DANAC ODGOVORIO LEGENDARNOM VUJOVIĆU: VIdeo sam da je rekao da sam mali miš!

Ostali sportovi -

Danski rukometaš, Matijas Gidsel, odgovorio je na kritike koje je dobio od čuvenog trenera, Veselina Vujovića.

Vujović je za hrvatski portal "Indeks", pisao o situaciji koja se dogodila na utakmici između Danske i Hrvatske na Svetskom prvenstvu.

Susret dve ekipe završen je remijem, a obeležio ga je duel Gidsela i Domagoja Duvnjaka. Nakon što je dobio udarac zbog kojeg je završio na parketu, danskom rukometašu je ukazana pomoć, nakon čega nije želeo da prihvati izvinjenje Hrvata.

Zbog toga ga je Vujović žestoko kritikovao, a sada je stigao odgovor legendarnom treneru.

"Nisam čitao članak, ali sam video naslov u kom piše da sam mali miš. Generalno, mislim da ne bi trebalo da se bilo gde komentariše tim tonom. Bio je to pomalo nasilan komentar. Nisam vaspitan da tako po medijima komentarišem ljude i ne želim da to komentarišem, jer nema smisla, kao ni ta priča oko Duvnjaka i mene. Pričali smo, ali ne pred kamerama i sve smo rešili", poručio je Danac.

Matijas Gidsel
foto: IHF

Podsetimo, nakon pomenute utakmice, Veselin Vujović je u kolumni na sajtu "Indeks", na zanimljiv način poručio da je danski igrač trebalo da prihvati izvinjenje.

"Taj mali miš mi je uništio meč. Ruku ti pruža Duvnjak, jedan od najvećih u istoriji, a ti jadniče jadni ne želiš da prihvatiš izvinjenje. Srami se, balavče jedan, ima tu ruku da ne pereš mesec dana kad ti je Duvnjak pruža", poručio je Vujović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track