PREDOMISLILI SE NAKON SAOPŠTENJA MANDIĆA: Vaterpolista odstranjen iz tima, njegove reči ŠOKIRALE SU SRBIJU, evo šta je klub uradio
Foto: Profimedia

PROMENA

PREDOMISLILI SE NAKON SAOPŠTENJA MANDIĆA: Vaterpolista odstranjen iz tima, njegove reči ŠOKIRALE SU SRBIJU, evo šta je klub uradio

Ostali sportovi -

Nekoliko dana nakon što je Dušan Mandić šokirao javnost obraćanjem na društvenoj mreži Instagram, došlo je do novosti u njegovom slučaju.

Najbolji srpski vaterpolista je iznenada i bez objašnjenja odstranjen iz tima u Novom Beogradu, a zabranjeno mu je da trenira sa ekipom, da dođe na bazen i u teretanu, zbog čega je odlučio da izda saopštenje.

Najnovija odluka je da će u narednom periodu Mandić trenirati sa NBG Vukovima.

U pitanju je mlađi brat Novog Beograda i tim koji je u Superligi Srbije osvojio sedmo mesto i klub koji sa klupe vodi čuveni reprezentativac Aleksandar Šoštar.

Nakon što se Mandić požalio javnosti da su mu ljudi iz kluba saopštili da u naredna dva meseca ne žele da se bave njegovim slučajem, vaterpolista je telefonskim puten obavešten da će moći da trenira sa Vukovima, prenosi "Sport klub".

Dušan Mandić
foto: EPA/Tibor Illyes

Međutim, pitanje je koliko koristi će od toga imati reprezentativac Srbije s obzirom na to da su Vuković već završili sezonu.

Dušan Mandić je sa reprezentacijom Srbije osvojio sve što se može osvojiti:

Dva puta zlato na Olimpijskim igrama uz jednu bronzu, zlato i bronzu na Svetskim šampionatima, tri zlata na Evropskim prvenstvima, četiri zlata u Svetskoj ligi, zlato i bronzu na Svetskim prvenstvima, zlato na Mediteranskim igrama.

Na klupskom nivou je sa Primorcem osvojio Kup Crne Gore u sezoni 2009/10, u kojoj je bio i vice šampion evrope.

Dušan Mandić, Vaterpolista
foto: Nikola Anđić

Sa Partizanom je osvojio tri titule prvaka Srbije, dva Kupa, Ligu šampiona u sezoni 2010/11 i Super Kup Evrope 2012.

Karijeru je nastavio u Pro Reku, sa kojim je takođe stigao do vrha Evrope, a osvojio je i četiri titule prvaka Italije, kao i pet italijanskih Kupova.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track