HAOS U KOMŠILUKU! SUDIJA GLAVOM UDARIO FUDBALERA: Za dlaku izbegnut njegov LINČ, čitav tim skočio na njega, reagovala policija
Foto: AP

LUDILO

HAOS U KOMŠILUKU! SUDIJA GLAVOM UDARIO FUDBALERA: Za dlaku izbegnut njegov LINČ, čitav tim skočio na njega, reagovala policija

Fudbal -

Potpuno neverovatna situacija dogodila se na fudbalskom terenu u komšiluku, tačnije u Hrvatskoj, gde je sudija udario fudbalera.

Toma Galić, pomoćnik na utakmici između Jadrana iz Kaštel Sućurca i Vinjana u Prvoj županijskoj ligi Splitsko-dalmatinske županije, našao se u centru skandala.

On je na kraju tog meča napao fudbalera i udario ga glavom.

Nakon utakmice koja je završena pobedom Jadrana rezultatom 4:0, sve je u zapisnik zabeležio delegat Ante Ujević.

"Po završetku utakmice prilikom izlaska s terena gosti su mirno napustili teren dok je glavni sudija sa svojim pomoćnikom izlazio s terena, drugi pomoćni sudija, Toma Galić, je prilikom kretanja put svlačionice glavom udario igrača domaćih s brojem 14, te nije odustajao i nije se smirivao, bio je isprovociran. Igrači domaćih su poleteli prema sudiji, ali su ostali igrači i predstavnici domaćina sprečili veći incident. Nešto kasnije je intervenisala policija. Prijem i ispraćaj gostiju fer i korektan. Sudijska trojka je potom mirno napustila igralište u Vinjanima Donjim" navedeno je u izveštaju delegata".

Za sada nije poznat uzrok ovog neobičnog sukoba i ne zna se da li je prethodila svađa u toku utakmice.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track