"CEO DAN SI NA JAHTI, I ŽELIŠ DA BUDEŠ BORAC" Prvi čovek UFC-a ŽESTOKO isprozivao Konora - ovo se Ircu neće nimalo svideti!
Foto: Profimedia

žustro

"CEO DAN SI NA JAHTI, I ŽELIŠ DA BUDEŠ BORAC" Prvi čovek UFC-a ŽESTOKO isprozivao Konora - ovo se Ircu neće nimalo svideti!

Ostali sportovi -

Malo više od dve godine proslavljeni MMA borac Konor Mekgregor nije ušao u oktagon, što i te kako smeta prvom čoveku UFC-a.

Naime, Dana Vajt žestoko je opleo po slavnom borcu, te je rekao da je novac promenio Konora.

Nakon teške povrede noge koju je Konor Megregor doživeo protiv Dastina Porijea u julu 2021. godine, nijedan meč nije napravio.

- Jednom kada zaradite određeni novac, da bi ostali osoba kakva ste bili na početku, da budete gladni, radite naporno i budete posvećeni sportu - ili bilo kojoj veštini kojom se bavite - novac menja sve i Conor McGregor je zaradio takav novac - rekao je Dana Vajt.

On je istakao da sa takvim načinom života, koji vodi Konor, ne možete biti borac.

- Glad i motivacija nisu isti, Sve što je Konor Megregor ikada sanjao i ono što nikada nije mogao ni da sanja, sada ima. Teško je biti na jahti ceo dan i onda reći "Oh, moram da se vratim u teretanu i ponovo počnem da se borim" - završio je Vajt.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track