VERUJE U POBEDU PROTIV PARTIZANA! Gocić optimista pred početak Svetskog prvenstva - "Mislim da smo na pravom putu"
Foto: VK Novi Beograd

vaterpolo

VERUJE U POBEDU PROTIV PARTIZANA! Gocić optimista pred početak Svetskog prvenstva - "Mislim da smo na pravom putu"

Ostali sportovi -

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić rekao je danas da očekuje da će njegova ekipa odigrati dobro i upisati pobedu protiv Partizana na startu nove sezone.

"Jedva čekamo da počne prvenstvo, da krenu takmičarski mečevi da vidimo gde se nalazimo u ovom trenutku. Mislim da smo na pravom putu, da još nismo dostigli najbolju formu, ali očekujem dobru igru i pobedu protiv Partizana", rekao je Gocić, prenosi klub.Vaterpolisti Novog Beograda odbranu titule šampiona Srbije počinju sutra kada će u derbiju prvog kola Superlige Srbije dočekati Partizan.

Meč je na programu od 19.45 na bazenu Sportskog centra "11. ;april".

"Ekipa Partizana iz godine u godinu je sve bolja. Siguran sam da će i ove sezone mladi igrači koji dobijaju priliku to iskoristiti na pravi način. Zreliji su za godinu dana i u toliko bolji. Dobro ih poznajemo, respektujemo ih, ali to ne umanjuje naše ambicije koje su ove sezone najveće moguće. Jurišaćemo na sva četiri trofeja", zaključio je Gocić.

Sistem takmičenja u domaćem šampionatu je promenjen, pa će se prvi deo prvenstva igrati u dve grupe. U A grupi će osim Novobeograđana i crno-belih igrati još Stari Grad, Proleter, Šabac i Vojvodina, dok B grupu čine: Crvena zvezda, Novobeogradski Vukovi, Nais, Radnički, Taš i Valis.

Po tri prvoplasirane ekipe iz svake grupe kreiraće novu grupu od prvog do šestog mesta, a ostale ekipe igraće za opstanak. U plej-ofu igraće osam timova, tako što će se dva prvoplasirana tima iz grupe za opstanak priključiti doigravanju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track