OGLASILA SE I BIVŠA ŽENA HRVATSKOG RUKOMETAŠA KOJI JE PRETUKAO SUPRUGU! Bili su 17 godina u braku, evo šta je rekla o RAZVODU!
Foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP / Profimedia, Printscreen/Facebook

NOVI DETALJI

OGLASILA SE I BIVŠA ŽENA HRVATSKOG RUKOMETAŠA KOJI JE PRETUKAO SUPRUGU! Bili su 17 godina u braku, evo šta je rekla o RAZVODU!

Ostali sportovi -

Proslavljeni rukomentni reprezentativac Hrvatske Denis Buntić dospeo je u žižu javnosti pošto se pojavila vest da uhapšen zbog nasilja u porodici i neovlašćenog držanja oružja.

Buntić je navodno pretukao suprugu Klaru, a policija je prilikom pretresa kuće pronašla arsenal oružja - zolje, automatske puške, bombe, municiju...

Uznemirujući detalji ovog stravičnog slučaja zaprepastili su javnost u čitavom regionu. Nesrećna Klara objavila je i audio snimak nasilja koje je pretrpela kako bi pokazala kroz kakav pakao je prolazila sa Buntićem.

Ipak, za razliku od Klare, Buntićeva bivša supruga Ana Primorac srećom nije upoznala mračnu stranu hrvatskog rukometaša.

Ana je odlučila da se oglasi u medijima, kako bi zaštitila svoju maloletnu decu koja ne zaslužuju da budu deo ove stravične priče.

"Ovo je moja prva i poslednja izjava koju dajem za medije isključivo zbog želje da prestane linč na osobe koje ne zaslužuju biti deo ove priče, nažalost aktuelne u medijima. Radim ovo u svrhu zaštite naše maloletne dece", rekla je Ana Primorac.

Denis Buntić
foto: JONATHAN NACKSTRAND / AFP / Profimedia

Ona je otkrila da je sa Denisom provela 17 godina u braku i da nikada nije digao ruku na nju.

"Naša bračna zajednica je okončana u februaru 2018. godine. S Denisom Buntićem sam provela 17 godina, dobili smo kćerku i sina koji su još maloletni. Do kraja naše bračne zajednice kada smo se razišli sporazumnom Denis Buntić nikad nije digao ruku na mene niti sam bila izložena nasilju od strane svog bivšeg supruga. Naš brak je prestao na sporazuman način i dogovorom o brizi naše dece", kaže Ana i dodaje:

"Sve ostalo, kao i privatan život bivšeg supruga nakon našeg razilaska, nisam adekvatna da komentarišem. Deca viđaju oca kad požele i on njih isto. Nema nikakvih problema u njihovom odnosu. Kao što sam vam rekla, ovo je moja prva i poslednja izjava za bilo kakav medij i želim posebno naglasiti da ću na bilo kakvo javno spominjanje mene i naše maloletne djece, biti primorana reagovati sudskim putem", rekla je bivša supruga hrvatskog rukometaša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track