PRVAK SRBIJE SPREMAN ZA SVETSKO PRVENSTVO: Loznički bodibilder Aleksandar Lekić niže uspehe!
Foto: FOTO: T.Ilić

svaka čast

PRVAK SRBIJE SPREMAN ZA SVETSKO PRVENSTVO: Loznički bodibilder Aleksandar Lekić niže uspehe!

Ostali sportovi -

Bodibilder Aleksandar Lekić iz Loznice ponovo je ovih dana potvrdio da su njegove 52 godine samo broj jer se sa Prvenstva Srbije u bodibildingu i fitnesu, održanom u Čačku, vratio sa dve titule.

- Nastupio sam kao i prošle godine u dve kategorije i odbranio titule u gejm klasik bodibildingu (olimpijska kategorija) i bodibildingu za veterane. Ove godine sam ponovo bio jedini takmičar na prvenstvu koji je osvojio dva zlata, a ujedno i najstariji seniorski prvak Srbije u istoriji ovog sporta kod nas. Sada se spremam za predstojeće Svetsko prvenstvo u Španiji, od 31. oktobra do 6. novembra, i daću sve od sebe da Loznici, mom voljenom gradu, donesem još jednu titulu prvaka sveta. Nastupiću i ove godine u tri kategorije kao i prošle i nadam se da ću ponoviti uspeh – kaže Lekić koji ističe da ima veliku podršku Grada Loznice.

1 / 3 Foto: FOTO: Privatna arhiva

On je na nedavno održanom prestižnom takmičenju Mr. Univerzum – Crna Gora u Tivtu, Porto Montenegro, u vrlo jakoj konkurenciji bio najbolji, Lekić se pre nešto manje od godinu dana, sa Svetskog prvenstva u bodibildingu održanom u Španji, vratio sa jednim peharom i tri medalje. Jednom zlatnog i dve srebrnog sjaja, jedini se takmičio u tri kategorije, a i sa prethodnog takvog nadmetanja se vratio trijumfalno jer je postao svetski prvak u gejm klasik kategoriji. Očigledno mu godine nisu prepreka da gde god ode ima uspešan nastup

Kurir sport / T.Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track