PRED SVIMA JE RASKOPČALA KOMBINEZON NA KRAJU TRKE: Ispale joj grudi! Najbolja klizačica na svetu opet u centru pažnje! (VIDEO)
Foto: Printskrin

lepotica

PRED SVIMA JE RASKOPČALA KOMBINEZON NA KRAJU TRKE: Ispale joj grudi! Najbolja klizačica na svetu opet u centru pažnje! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Najbolja klizačica na svetu Juta Lerdam ponovo se našla u centru pažnje i opet je mamila uzdahe širom planete.

Juta Lerdam
foto: Printskrin/Instagram

Juta Lerdam (24) godinama unazad privlači medije sjajnim rezultatima, ali i pojavom. Pristojnom erotikom i zanosnom pojavom Holanđanka itekako zna kako da skrene pažnju na sebe.

Plavokosa lepotica je svetska prvakinja na 1.000 metara i ima dve zlatne medalje. Osim što sjajno kliže ona je poznata i po vezi sa Džejkom Polom, američkim influenserom i bokserom.

Juta Lerdam je u novu sezonu ušla furiozno, pošto je bez problema pobedila na trci u Tijalfu, u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Na jednoj od ranijih trka Lerdamova je nakon trijumfa raskopčala kombinezon, pa su joj "ispale" grudi.

U zanosu pobede sa osmehom na licu 24-godišnja plavuša je odlučila da "počasti" sve pristune u dvorani, a ni kamerman nije propustio priliku da zabeleži taj trenutak.

Lerdamova slovi za jednu od najatrktivnijih sportiskinja na svetu, što pokazuje i svojim objavama na društvenim mrežama gde je prati oko 4.000.000 fanova.

Od aprila ove godine lepa Juta je u vezi sa Polom. Upoznali su se preko instagrama, kada je ona raskinula dugu vezu sa holandskim klizačem Koenom Fervajom, koji ju je varao.

- Događalo se to već neko vreme. Posebno je loše kada u olimpijskoj sezoni osećaš da ti je veza u problemima. Nastavilo se i preko leta, a onda je i zvanično okončano - otkrila je Juta i nastavila:

- Bili smo zajedno 24 sata na dan, sedam dana sedmično. Bilo je mnogo adaptiranja na vezu i nije bilo lako.

Upravo su problemi u vezi glavni razlog zašto se Lerdamova na Olimpijskim igrama u Tokiju morala zadovoljiti srebrom, dok je Fervaj osvojio dva zlata.

Kurir sport

00:45

Peking: Nacionalni stadion za brzo klizanje otvoren za javnost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track