HRVATSKI MMA BORAC LUD ZA ZVEZDOM! "Teror" stigao u Srbiju, pa imao jedan NEOBIČAN ZAHTEV: Niko NIJE VEROVAO šta je tražio!
Foto: Printscreen/YouTube, Printscreen

faca

HRVATSKI MMA BORAC LUD ZA ZVEZDOM! "Teror" stigao u Srbiju, pa imao jedan NEOBIČAN ZAHTEV: Niko NIJE VEROVAO šta je tražio!

Ostali sportovi -

Pre mesec dana srpski MMA borac Jovan Marjanović pobedio je hrvatskog fajtera Ivicu Truščeka na FNC eventu.

Ivica Trušček
foto: Printskrin/Jutjub

Bio je to duel dva sjajna borca u kojem je trijumfovao znatno mlađi Marjanović. Veteran Trušček pružio je dostojan otpor, ali je morao da preda borbu u drugoj rundi zbog povrede noge.

Posle meča Jovan Marjanović bio je gost u podkastu MMA institu, zajedno sa Marinom Spasić. Pričali su o raznim temama sa Slobodanom Maksimovićem, Draganom Tešanovićem i Aleksandrom Radosavljevićem.

Dragan Tešanović
foto: Printskrin/Jutjub

U razgovoru između Jovana Marjanovića i Dragana Tešanovića, popularni Gagi otkrio je jednu zanimljivost vezanu za Ivicu Truščeka. Momak koji nosi nadimak Teror, tražio je od svojih kolega iz Beograda za uspomenu opremu Crvene zvezde.

- Tražio je majicu. (Ivica Trušček op.a.) Dobićeš sve od Crvene zvezde! Izvinjavam se, videćemo se. Praštaj, brate - otkrio je Dragan Tešanović, a taj deo može se videti na snimku, posle šestog minuta razgovora.

Ivica Trušček je legenda MMA sporta na prostorima bivše Jugoslavije, cenjen u Hrvatskoj, ali i Srbiji. S ponosom nosi nadimak Teror. Pobeđivao je Vasu Psihopatu Bakočevića i Engleza Kolina Nakazu Flečera. Popularan je među mladima, posebno na Jutjubu. Kao klinac je voleo Brusa Lija i tako se okrenuo karateu. Oženio se vrlo mlad i otac je troje dece.

Ivica Trušček
foto: Printskrin/Jutjub

Ivica Trušček rođen je u Koprivnici pre 35 godina. Danas živi u Križevcima, gradiću u Hrvatskoj. Bio je učesnik rijalitija Veliki brat, u koji je, kako je sam priznao, ušao zbog novca i otvoreno pričao o svom životu. Otkrio je Ivica Trušček da je jedva izdržao mesec dana u rijalitiju, ali da je uspeo da zaradi novac i reši sve dugove koje je imao. Baš zbog toga učešće ne smatra kao grešku.

Kurir sport

00:28

NAJPRLJAVIJI POTEZ U ISTORIJI MMA?! Pobedio je, ali se OZBILJNO OSRAMOTIO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track