"STAVILI SMO TAČKU NA NEGATIVNU ATMOSFERU" Generalni sekretar SSS Goran Marinković pred kraj godine sa decom Prijepolja i Priboja
Foto: SSS

SSS

"STAVILI SMO TAČKU NA NEGATIVNU ATMOSFERU" Generalni sekretar SSS Goran Marinković pred kraj godine sa decom Prijepolja i Priboja

Ostali sportovi -

Opštine Prijepolje i Priboj imaju mnogo dece, a sportski savezi ovih opština trude se da omoguće što bolje uslove za bavljenje sportom.

Sportski savez Srbije je kao nastavak dobre saradnje sa svojim članicama podelio u obe opštine sportsku opremu klubovima. Generalni sekretar SSS Goran Marinković osvrnuo se na funkcionisanje oba saveza:

Sportski savez Srbije, Priboj, Prijepolje
foto: SSS

- Ako uporedimo situaciju u Prijepolju pre tri godine i sada, moramo biti iskreni i uvideti napredak. Uz podršku Sportskog saveza Srbije stavljena je tačka na negativnu atmosferu koja se stvorila oko ovog udruženja. Sportski savez Prijepolje 2020 sada je organizacija koja se bori za prava svojih klubova, pomaže im koliko može i uključuje se u akcije Sportskog saveza Srbije. Verujemo da pre svega sekretar Luka Šuljagić može još više da uradi za dobrobit sporta u Prijepolju uz podršku lokalne samouprave. Pomoć koju smo doneli pre svega ima za cilj da malo olakša funkcionisanje klubova koji treniraju decu i mlade - rekao je Marinković, a zatim prokomentarisao i drugu opštinu na reci Lim:

1 / 9 Foto: SSS

- Dobra energija i kontinuirani rad rukovodstva Sportskog saveza Priboj podstakli su otvaranje novih klubova, kao što je ženski rukometni klub, sprovođenje besplatne školice sporta za decu do četvrtog razreda, a saradnja u akcijama SSS traje godinama. Zato i jesu dobitnici Majske nagrade - rekao je Marinković i dodao da se nada da će u obe opštine sportski savezi raditi još bolje u 2024. godini i da će Sportski savez Srbije uvek biti tu za sve koji pokazuju interesovanje i predan rad.

Kurir.rs

Bonus video:

01:08

KAKO DA PROVALITE KOJI JE NAJADEKVATINIJI SPORT ZA VAŠE DETE? Jevremović odao svoju tajnu: Nikako da se teraju na silu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track