SVI SE PITAJU KAKO JE OVO MOGUĆE! Ovako nešto još nismo videli! Rukometaš NESTVARNIM POTEZOM ostavio planetu u neverici (VIDEO)
Foto: Maximilian Koch / imago sportfotodienst / Profimedia

LUDO!

SVI SE PITAJU KAKO JE OVO MOGUĆE! Ovako nešto još nismo videli! Rukometaš NESTVARNIM POTEZOM ostavio planetu u neverici (VIDEO)

Ostali sportovi -

Kakvo Evropsko prvenstvo u rukometu gledamo... Austrijanci i Portugalci su oduševili igrama, iskočila su braća Košta i Bence Imre, a sada smo videli i verovatno najbolji rukometni gol sezone.

Naravno, da je svoje prste u to umešao Gisli Kristijanson.

U meču Francuske i Islanda "trikolori" predvođeni Nikolom Karabatićem su rutinski savladali Skandinavce 39:32, ali pamtiće se pogodak desnog krila Islanda Odina Rikardsona.

Gisli Kristijanson je na srednjem beku imao loptu i video je da se Rikardson zaleće, bacio mu cepelin i Rikardson je postigao gol. Ne bi ništa bilo neuobičajeno tu da se na usporenom snimku videlo da je rukometaš Kadeten Šafhauzena bacio "kokicu", ali iza leđa.

U toj grupi Francuska je najbliža prolasku dalje jer ima šest bodova, drugo mesto dele Mađarska i Austrija sa po četiri boda, a Nemačka ima tri. Na dva kola pre kraja Hrvatska još ima teoretske šanse za prolaz sa jednim bodom, dok je Island već ispao jer je bez bodova.

Kurir sport/Mondo

Bonus video:

01:34

Ceca Kitić otvoreno o svojim počecima!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track