SRBIN KOJI JE DOBIO ČAST DA SE DRUŽI SA LEGENDARNIM DEL BOJOM: Ovo je ostvarenje dečačkog sna!
Foto: Privatna Arhiva

DRUŽENJE

SRBIN KOJI JE DOBIO ČAST DA SE DRUŽI SA LEGENDARNIM DEL BOJOM: Ovo je ostvarenje dečačkog sna!

Ostali sportovi -

Čuveni britanski glumac Dejvid Džejson, koji je u februaru napunio 84 godine, pojavio se sredinom januara u punom sjaju na konvenciji "Only Fools and Horses 2024" i obradovao svojim prisustvom sve ljubitelje legendarne serije "Mućke" u kojoj je tumačio lik Del Boja (Derek Troter).

Učesnik konvencije bio je i Nikola Rupić iz Srbije. Novosađanin je takođe imao priliku i da razmeni par reči sa legendarnim glumcem.

Glumačka legenda Ser Dejvid Džejson, našoj publici poznat kao lik iz popularnog sitkoma, Derek "Del Boj" Troter, nakon prošlogodišnje operacije kuka, u najboljem izdanju pojavio se na ovogodišnjoj konvenciji posvećenoj kultnoj britanskoj seriji "Mućke".

Nikola Rupić
foto: Privatna Arhiva

Konvencija je održana u Milton Kinsu (Milton Keynes) nadomak Londona, i odabrani ljubitelji najboljeg britanskog sitkoma svih vremena imali su priliku da tokom dva dana, 13. i 14. januara, upoznaju legendarnog Del Boja i veliki deo glumačke postave serije koja pored Velike Britanije, i u Srbiji ima kultni status. Dejvid Džejson pojavio se obučen kao legendarni lik Del Boj i oduševio sve prisutne u “Hilton” hotelu koji je bio domaćin ovogodišnjeg okupljanja.

Konvencija koja je prvobitno trebalo da se održi u oktobru prošle godine otkazana je zbog operacije kuka čuvenog glumca, koji se očigledno oseća odlično nakon medicinskog zahvata kojem je nedavno bio podvrgnut.

Dejvid Džejson imao je priliku da se druži i razgovara sa najvernijim ljubiteljima "Mućki" te da pozira za fotografije u svima dobro poznatoj replici stana iz gorenavedene serije koju svi volimo.

Nikola Rupić
foto: Privatna Arhiva

Pored Dejvida Džejsona neizostavan deo konvencije bio je i dobar deo glumačke postave “Mućki". Glumci su takođe uživali u razgovoru i druženju sa ljubiteljima legendarnog engleskog sitkoma.

Nikola Rupić koji je, uz dobro poznato ime naše i internacionalne MMA scene Bojana Mihajlovića, jedan od organizatora prestižne MMA manifestacije "Serbian Battle Championship" (SBC) i voditelj i autor podkasta "U oktagonu" (Gradski podkast), kao i producent MMA rijaliti šoua "Ad Astra Per Aspera" emitovanog prošle godine na "Arena Fight" kanalu, imao je veliku čast i privilegiju da tokom svog boravka u Londonu, bude učesnik ove velike konvencije, i da razmeni par reči sa glumačkom legendom.

"Velika je čast i ostvarenje dečačkog sna upoznati, sedeti i razgovarati sa glumačkom legendom uz koju smo svi odrasli i koja je u naše živote unela toliko smeha i optimizma kroz svoje tumačenje legendarnog Del Boja u seriji "Mućke". Kada se takva čast desi u ambijentu studijskog stana koji smo decenijama gledali na malim ekranima, sve dobija još dodatno nestvarnu dimenziju.

Del Boj
foto: Privatna arhiva

Dejvid Džejson je inače, iako je u Britaniji neverovatno velika zvezda i ima gotovo božanski status među sunarodnjacima, veoma skroman i prizeman čovek koji svojom energijom zaista ostavlja utisak osobe koju celog svog života poznajete, i čini da se osećate više nego opušteno i dobrodošlo u razgovoru sa nji.

Svima u našoj zemlji je dobro poznato, da je još jedan član glumačke postave "Mućki", glumac Džon Čalis, koji je tumačio ulogu Bojsija, i koji je nažalost preminuo 2021. godine, imao poseban status u našoj zemlji i oduševljen dobrodošlicom u Srbiji svima prenosio svoje utiske iz naše zemlje u kojoj ljudi svim srcem vole i poštuju čuvenu britansku seriju i likove u njoj.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track