NAJVEĆA TAJNA LEPE BRENE! ČUVENI SPORTISTA JE PROGURAO: Video sam kako je "zajahala" Popovića! Dopalo mi se - KRENUO SAM U AKCIJU!
Foto: Dragan Kadić, Damir Dervišagić

otrivamo

NAJVEĆA TAJNA LEPE BRENE! ČUVENI SPORTISTA JE PROGURAO: Video sam kako je "zajahala" Popovića! Dopalo mi se - KRENUO SAM U AKCIJU!

Fudbal -

Legendarni Vladimir Cvetković u životnoj ispovesti za Kurir otkrio je jednu do sada nepoznatu priču.

Popularni Cvele zaslužan je za proboj Lepe Brene u estradnom nebu.

- E, dok sam bio direktor Tašmajdana, pozvan sam jedno veče u restoran „Zvezda“ na bazenu. Pevala je jedna bucmasta devojka sa orkestrom, koji je pravio odličnu atmosferu. Dopalo mi i posebno pamtim da je pevačica na kraju zajahala harmonikaša. Bili su to, naravno, Lepa Brena i Saša Popović, to jest Slatki greh - počeo je priču Cvetković.

Vladimir Cvetković
foto: Marina Lopičić

Usledila je molba za pomoć, na šta je on odgovorio potvrdno:

- Prišli su mi, rekli da su zvezdaši i pitali da im pomognem. Pozvao sam mog lozničkog druga iz ulice Milutina Popovića Zahara, koji je za njih uradio „Čačak, Čačak“. Kasnije je došao Minimaks sa „Halo, Pariz, London, Stokholm, šta ima novo? Čačak, Čačak!“ Angažovali su šminkere, nutricioniste i Brena je vrlo brzo doživela ogromnu transformaciju. To, međutim, nije bio moj svet, a mogao sam da im, uz procenat od, recimo, deset odsto, budem menadžer. Nije me zanimalo.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track