Najnovije vesti

Srpske rukometašice žele pobede protiv Hrvatica

Srpske rukometašice žele pobede protiv Hrvatica

Ostali sportovi
Ti mečevi igraće se u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo, koje će se u decembru održati u Beogradu

BEOGRAD - Reprezentativke Srbije u rukometu istakle su danas da se nadaju dobroj igri i pobedama u prijateljskim mečevima sa Hrvatskom, koji će se igrati sutra u 19.00 i u subotu u 14.00 u Petrovcu na Mlavi.

Pivotmen francuskog Bezansona Slađana Pop Lazić kazala je da ekipa dobro radi i da ozbiljno shvata predstojeće mečeve protiv Hrvatica.

"Dobro poznajemo selekciju Hrvatske. Ove mečeve shvatamo najozbiljnije i želimo da odigramo što bolje. Imamo loš skor protiv njih, ali imamo i šansu da to promenimo. Važno je da pozitivno razmišljamo i da tako dočekamo Evropsko prvenstvo", rekla je Pop Lazić.

Igračica hrvatske Podravke, Sanja Damnjanović, kazala je da su pobede u ovim mečevima bitne zbog samopouzdanja.

"Hrvatice neće biti kompletne, dolaze bez par važnih igračica, ali to nema veze jer imaju odličnu reprezentaciju. Nadam se našim pobedama", dodala je ona.

Kapiten reprezentacije Srbije Andrea Lekić istakla je da ekipa mora da obrati pažnju na igru u odbrani.

"Ovo su poslednji mečevi pred završne pripreme za Evropsko prvenstvo i vrlo su bitni za uigravanje. Moramo da obratimo pažnju na sve nedostatke i probamo da ih korigujemo. Odbrana mora da bude u prvom planu, uz naravno borbenost", rekla je Lekić.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...