Fudbaleri Partizana stigli u Kazanj

Fudbaleri Partizana stigli u Kazanj

Fudbal -
Fudbaleri Partizana večeras od 18 sati po srpskom vremenu odradiće zvanični trening, a utakmica drugog kola H grupe Lige Evrope igra se sutra u isto vreme

KAZANJ - Fudbaleri Partizana posle tri i po sata leta stigli su u Kazanj gde će sutra protiv domaćeg Rubina igrati u Ligi Evrope. Ekspediciju crno-belih u glavnom gradu ruske autonomne republike Tatarstan dočekalo je nekoliko lokalnih televizijskih ekipa i sunčano vreme, uz temperaturu od 10 stepeni.

Prvotimci srpskog šampiona Milan Smiljanić i Miloš Jojić smatraju da je Rubin favorit, ali ističu da će učiniti sve da naprave iznenađenje i ostanu neporaženi u Kazanju.

"Radi se o ozbiljnoj ekipi, ali mi putujemo rasterećeni u Kazanj. Sve osim poraza bio bi dobar rezultat za nas. Verujem da će nam biti lakše nego protiv Nefčija kada smo bili bolji, ali rezultat nije ispratio tu igru. Rubin ima mnogo stranaca, jaka su ekipa, o čemu najbolje svedoči to što svake godine igraju LŠ ili LE", rekao je Smiljanić Tanjugu na aerodromu Nikola Tesla, uoči polaska za Kazanj.

Crno-beli će u Rusiji biti oslabljeni za povređenog Nemanja Tomića i Libijca Mohameda Zabije, koji je van tima zbog nediscipline.

"Očekuje nas teška utakmica. Rubin je veoma dobar tim, što pokazuje u prvenstvu Rusije, a videlo se to i protiv Intera kada su nesrećno primili gol u poslednjem minutu. Rubin je favorit, ali mi ćemo zbog toga igrati opuštenije i tražiti šansu iz kontranapada", istakao je Jojić.

Podršku crno-belima u Kazanju pružiće nekadašnji prvotimci i reprezentativci Savo Milošević i Dragan Ćirić, kao i rediteljski tandem Srđan Dragojević - Dragan Bjelogrlić.

U drugom meču sastaju se Nefči i Inter.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track