Sad su potpuno spremne

(KURIR TV) KAKO DA IH NE VOLITE: Pogledajte novi pozdravni ritual košarkašica Srbije pred Rio

Rio 2016 -

Košarkašice Srbije potpuno su spremne za Olimpijske igre u Riju, jer dobru formu koju su stekle napornim radom u prethodnom periodu, kompletirale su jednim jako važnim detaljem - pozdravim ritualom!

Selektor Marina Maljković odabrala je 12 košarkašica koje će putovati u Rio, a odlučila se da priliku pruži mlađim igračicama.

Prethodne nedelje evropske šampionke imale su dva test meča sa selekcijom Turske posle koje Maljkovićeva ima mnogo jasniju sliku šta može očekivati i na Olimpijskim igrama.

Pored sjajnih partija u koje ne sumnjamo da će pružiti, srpske "orlice" će se dobro i zabavljati jer odlične atmosfere u svlačionici ne nedostaje.

Svojim igrama, ali i ponašanjem van terena postale su miljenice nacije.

U prilog tome ide i novi pozdravni ritual koji su takođe brižljivo pripremale.

Za atmosferu je zadužena Nevena Jovanović, koja svaku od pet igračica koje počinju utakmicu pozdravlja na poseban način. Tako su Dajana Butulija, Ana Dabović, Sonja Petrović, Milica Dabović i Jelena Milovanović, svaka na poseban način pozdravile publiku.

Podsetimo, prilikom osvajanja zlatne medalje na Evropskom prvenstvu, ali i u kvalifikacijama za naredno Evropsko prvenstvo, srpske košarkašice su pobede proslavljale neobičnim plesom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track