ŠTIMAC SE NAŠALIO SA SAIGRAČIMA: Simonović nema pojma, plejmejkeri rasturaju
Foto: Dado Đilas

Vesela atmosfera u srpskom timu

ŠTIMAC SE NAŠALIO SA SAIGRAČIMA: Simonović nema pojma, plejmejkeri rasturaju

Rio 2016 -

Nakon što je u olimpijskom selu svečano podignuta srpska zastava, naši sportisti su se malo opustili i uživali u druženju i slobodnom vremenu.

Među aktivnijima bili su košarkaši, a dok su se jedni "zabavljali" u teretani, drugi su baterije punili na bazenu i oko njega. Našeg centra Vladimira Štimca zamolili smo da nam otkrije detalje zanimljivog fudbalsko-odbojkaškog meča (lopta se nogama prebacuje preko mreže).

- Malo nas ovo sunce zamara, izađemo odigramo nešto, čisto da budemo aktivni, ali ništa ozbiljno. Slobodno vreme uglavnom korisitmo za odmor ili rad u teretani, jednostavno moramo da se ne bismo "uspavali" - kaže Štimac i otkriva kako je izgledao trening odrađen u hali u kojoj će se igrati utakmice.

- Dvorana je jedna od lepših u kojoj sam bio kada se radi o ovako velikim takmičenjima.

Na pomen "nožne odbojke", a baš u momentu kada je pored njega prolazio Marko Simonović i onako drugarski ga ćušnuo, Štimac je kao iz topa odgovorio:

- A, dobro… Simonović ne zna pošto on ima dve leve, ali ima tu nekoliko njih, Jović recimo, plejmejkeri su najbolji. Mi smo razbacani ne znamo kako da dobijemo.

Dizanje zastave lepo iskustvo- Meni je prvi put da doživim nešto ovako i stvarno sam prijatno iznenađen. Sve je to lepo, ali ne smemo da zaboravimo zašto smo došli ovde. Mi samo o tome mislimo i zato ne idemo mnogo okolo. Najvažnija je igra i rezultat, druge stvari nas trenutno ne zanimaju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track