IVANOVIĆ: Da se vratim u Top 10, pa sa Jelenom ponovo pred Ajfelovu kulu

Zadovoljna igrom i rezultatom

IVANOVIĆ: Da se vratim u Top 10, pa sa Jelenom ponovo pred Ajfelovu kulu

Tenis -
Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je zadovoljna igrom i plasmanom u drugo kolo Rolan Garosa i priželjkuje povratak među deset najboljih na WTA listi

PARIZ - Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je zadovoljna igrom i plasmanom u drugo kolo Rolan Garosa.Ivanovićeva je na startu takmičenja u Parizu bez problema savladala Francuskinju Karolin Garsiju sa 6:1, 6:3. "Zadovoljna sam, očekivala sam težak meč. Ona je igrala jako dobro na šljaci, imala je dobre rezultate. Znala sam da ima samopouzdanja, a igrala je i na domaćem terenu. Dobro sam krenula i bila sam agresivna od prvog gema, bila sam sigurna u svoje udarce. Srećna sam što sam zadržala nivo do kraja, pošto je tada počeo da duva vetar i bilo je nezgodno", rekla je Ivanovićeva.Ana je istakla da se fizički dobro oseća, a zatim se našalila na svoj račun.

Foto: Fonet
Foto: Fonet

"Uvek nešto boli, a onda se setiš koliko imaš godina. Šalim se, osećam se spremno. Igrala sam mnogo mečeva, i dugih i teških i kratkih i lakih, tako da je sve to bila dobra priprema", rekla je Ivanovićeva.Ana Ivanović u drugom kolu igra protiv Ukrajinke Eline Svitoline."Igrala sam protiv nje težak meč, u tri seta. Biće teško, pogotovo na šljaci. Moram da se fokusiram na svoju igru i da budem agresivna", rekla je srpska teniserka. Ivanovićeva je rekla da bi volela da se ponovo fotografiše ispred Ajfelove kule sa zemljakinjom Jelenom Janković. Njih dve su to uradile 2008. godine, kada su odmerile snage u polufinalu Rolan Garosa. Ana je tada osvojila jedinu grend slem titulu, dok je Jelena sezonu završila kao najbolja teniserka sveta."Uf, ne bih se bunila. Jelena je i prošle godine dobro igrala i ove dobro igra i vratila se u prvih 10 na WTA listi. Bilo bi dobro i da se ja vratim u 10, pa da idemo ispred kule", rekla je Ana Ivanović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track