Nole u Kanu

Odmara se od tenisa

Nole u Kanu

Tenis -
Najbolji igrač sveta u društvu devojke Jelene prisustvovao promociji filma „Drvo života“

U društvu džet-seta!Srpski teniser Novak Đoković, u društvu devojke Jelene Ristić, stigao je sinoć helikopterom u Kan, gde je prisustvovao premijeri filma „Drvo života“, u kome glavnu ulogu igra Bred Pit. Koliko su organizatori bili oduševljeni njegovim dolaskom u ovo mondensko mesto, pokazuje i to što je prvi igrač sveta prošetao crvenim tepihom u društvu lepše polovine, i tako na najbolji način proslavio svoj 25. rođendan. On nije krio zadovoljstvo što se našao u tako visokom društvu, a fotoreporteri su se utrkivali da slikaju srpskog igrača i njegovu devojku. I poznate ličnosti imale su priliku da popričaju s prvim igračem sveta.

Nole je odmah posle poraza od Rafe Nadala u finalu mastersa u Rimu istakao da će se na svoj rođendan odmoriti od reketa, jer mu je to u ovom trenutku neophodno.

Torta od devojke Jelene

Najbolji teniser na svetu Novak Đoković, pre nego što je otputovao u Kan, proslavio je svoj rođendan u društvu devojke Jelene u Monte Karlu. Ona mu je za tu priliku napravila tortu.

„Hvala svima na lepim željama, ljubavi i lepim rečima! Proveo sam divan dan s najbližima. Moja Jelena mi je napravila rođendansku tortu! Možete li da zamislite šta sam poželeo?“, napisao je Nole na Fejsbuku.

Đoković skup „Takiniju“

Najbolji teniser sveta raskinuo je saradnju sa „Serđom Takinijem“ i postaće zaštitno lice japanskog proizvođača sportske opreme „Uniklo“.

- Odluku smo doneli zajedno i prijateljski. Novak Đoković od Rolan Garosa više neće biti naš ambasador - saopštila je italijanska firma.

Razlog za razlaz Đokovića i poznate firme nisu saopšteni, ali nezvanično se saznaje da kompanija ima poteškoća u isplati svih bonusa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track