TREBAĆE PUNO PELENA: Evo šta je Novak Đoković rekao o Jeleninoj trudnoći i drugom detetu

BE-BE-BE

TREBAĆE PUNO PELENA: Evo šta je Novak Đoković rekao o Jeleninoj trudnoći i drugom detetu

Tenis -

Novak i Jelena Đoković u avgustu će dobiti drugo dete, a u familiji našeg najboljeg sportiste potajno se nadaju da će biti - devojčica!

Posle braće Srđana i Gorana, te Novaka, Marka i Đorđa, svi žele da sada Stefan dobije sestru koja bi prekinula mušku dominaciju u familiji.Porođaj u avgustuPol deteta još nije poznat, imajući u vidu da je Jelena tek ušla u treći mesec trudnoće, a čak i ona ne krije da bi volela da rodi ćerkicu. Tako je bar svojevremeno pričao Novak.

- Dolazim iz porodice dečaka, tako da moja mama i Jelena žele devojčicu - poručio je Nole pre rođenje Stefana i dodao:- Neopisiva mi je želja da jednog dana postanem porodičan čovek i imam mnogo dece. To je najveće bogatstvo u kom čovek može beskrajno da uživa - pričao je Nole.

I baka Dijana želi unukuI Noletova majka Dijana javno je izrazila želju da dobije unuku jednog dana. Ona je u nekoliko navrata govorila da joj nije bilo lako u kući sa četiri muškarca, misleći na supruga Srđana i sinove Novaka, Marka i Đorđa, a često je isticala koliko je samo morala da opere veša za njima, jer su se svi bavili sportom.

Čeka batu ili sekuStefan puni tri godineNovak i Jelena imaju sina Stefana, koji će oktobru napuniti tri godine. Srpski teniser uvek ističe da mu je dete iz korena promenilo život, pa nema sumnje da će tako biti i ovaj put. Svaki slobodan trenutak koristi da bude s njim i mnogo mu znači da bude uz njega, pogotovo dok je mali.

Svetske kladioniceDrugo dete zvaće se Nemanja ili KatarinaKurir je nedavno pisao kako su pojedine svetske kladionice ponudile igru - kako će se zvati Novakovo drugo dete. Zanimljivo je da su najmanju kvotu, odnosno najveće šanse, imali Nemanja u slučaju da bude dečak i Katarina u slučaju da bude devojčica.

MILAN NASTIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track