SRAMOTA Mekinro kao Vilander: Uporedio Đokovića sa Vudsom koji je nedavno uhapšen, a tokom karijere koristio narkotike i varao ženu
Foto: EPA, Fonet, Reuters

Otrovne strelice

SRAMOTA Mekinro kao Vilander: Uporedio Đokovića sa Vudsom koji je nedavno uhapšen, a tokom karijere koristio narkotike i varao ženu

Tenis -

Da je Mats Vilander izjavio ovo o Novaku Đokoviću, nekako bi i razumeli.

Međutim, gomilu gluposti o najboljem srpskom teniseru izneo je ovog puta Džon Mekinro.

Legendarni američki teniser komentarisao je trenutnu formu Novaka Đokovića i sasvim ga neumesno uporedio sa Tajgerom Vudsom, rekavši da se Srbin nalazi u sličnoj situaciji kao slavni američki golfer. Vuds je nedavno uhapšen, leči se od bolesti zavisnosti, a godinama je bio u centru pažnje jer je često varao tadašnju suprugu.

Mekinro tvrdi da Đoković ima porodičnih problema i da zbog toga ne može potpuno da se posveti tenisu.

"Takve stvari vas bace na zemlju. Ukoliko ste rastrojeni, niste više isti igrač. Kada je Novak u pitanju, osoba koja mi odmah pada na pamet nije teniser, nego je ustvari golfer - Tajger Vuds. Kada je Vuds imao problema sa ženom, potpuno je bio ometen, igrao je loše i nikada više nije bio približno dobar igrač kao pre. I sada krećemo da se pitamo, čekaj sekund, da li postoji mogućnost da se to dešava i sa Đokovićem? Mislim da Novakova forma nije zbog loše fizičke pripremljenosti, već je ona više mentalna stvar", rekao je Mekinro koji za BBC prenosi mečeve na Vimbldonu.

Tajger Vuds je nedavno uhapšen zbog vožnje u stanju izmenjene svesti.

Legendarni Amerikanac je bio i pijan i drogiran u trenutku hapšenja, a odveden je iza rešetaka u sedam sati ujutru, pa je svako upoređivanje Novaka i Tajgera zaista sramotno.

Kurir.rs/Kurir sport, Foto: EPA, Fonet, Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zašto je dobro to što Kanga ne putuje na Maltu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track