ZVEZDA OSLABLJENA NA MALTI: Donald rekao zbogom
Foto: Fonet

LIGA EVROPE

ZVEZDA OSLABLJENA NA MALTI: Donald rekao zbogom

Fudbal -

Crveno-beli večeras (20.30) igraju revanš meč prvog kola kvalifikacija s Florijanom (prvi meč 3:0), dok je Holanđanin ostao u Beogradu kako bi realizovao transfer

Crvena zvezda večeras (20.30) nastavlja pohod na Evropu, a revanš meč prvog kola kvalifikacija s Florijanom na Malti trebalo bi da bude samo formalnost posle pobede u Beogradu (3:0).

Četa Vladana Milojevića sinoć je odradila prvi i jedini trening u Valeti, a na raspolaganju treneru crveno-belih neće biti Mičel Donald, koji nije otputovao s ekipom.

foto: Damir Dervišagić

Pravac Turska

- Donald je u pregovorima s jednom inostranim klubom, blizu je odlaska i zato je ostao u Beogradu - otkrio je sportski direktor Mitar Mrkela, a Kurir saznaje da je reč o Genčlerbirligiju.

Strelac drugog gola na utakmici od pre nedelju dana, Slavoljub Srnić, veruje u novi uspeh.

- Oni će izaći u drugom sistemu, napašće nas jer nemaju šta da izgube. Nama bi to odgovaralo, jer su na Marakani igrali prilično zatvoreno. Želimo novu pobedu zbog koeficijenta - jasan je Srnić, koji ne krije da bi voleo da opet zatrese mrežu na putu ka Ligi Evrope.

- Za nas je revanš kao da je u Beogradu bilo 0:0. Dakle, pun gas od početka meča - jasan je Slavoljub.

Zvezdu u drugom kolu kvalifikacija očekuje bolji iz dvomeča Iriš (Kazahstan) - Dunav (Bugarska), a Nenad Milijaš poručuje da ne razmišlja o njima.

Milijaš bi u Bugarsku

- Ako me pitate koga bih voleo u narednom kolu, onda su to Bugari zbog kraćeg puta, međutim, zaista ne razmišljam o njima. Hoćemo ponovo da pobedimo Maltežane - kaže Milijaš.

Jos dva kluba na sceni

VOJVODINA VERUJE U USPEH, MLADOST VEĆ OTPISANA

Pored Crvene zvezde, revanš mečeve prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope danas igraju još dva srpska kluba. Vojvodina s pobedom od 2:1 iz prve utakmice u 19 časova gostuje Ružemberoku u Slovačkoj, dok lučanska Mladost posle poraza od 3:0 opet izlazi na megdan Interu u Azerbejdžanu.

Kurir / Aleksandar Radonić, specijalni izveštač sa Malte

Foto: Fonet, Damir Dervišagić

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR SPORT UŽIVO : Zašto je dobro to što Kanga ne putuje na Maltu?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track