NOLE CAR! Navijačica krenula da gleda Novaka na Indijan Velsu, pa ostala zarobljena: A sada ju je Đoković pozvao...
Foto: Pritnscreen

BURA EMOCIJA

NOLE CAR! Navijačica krenula da gleda Novaka na Indijan Velsu, pa ostala zarobljena: A sada ju je Đoković pozvao...

Tenis -

Argentinka Silvina Funes, profesorka engleskog i predsednica fan kluba Novaka Đokovića, ostala je zarobljena na aerodromu u Americi, a na gestu koji ju je koštao dužeg boravka na tuđoj teritoriji zahvalio joj je lično Nole.

Najbolji teniser sveta razgovarao je sa Argentinkom Silvinom Funes osnivačem najvećeg Noletovog fan-kluba i usled svih muka koje su je zadesile vratio joj osmeh na lice.

"Video sam fotografije, snimke i sve što ste radili na društvenim mrežama. Želeo bih da se zahvalim svima. Ljudi, volim vas sve. Imam ludu porodicu navijača. Iz dubine srca se zahvaljujem jer me podržavate više od 10 godina", rekao je Đoković.

"Žao mi je što si imala toliko problema u poslednjih nedelja i meseci. Znam da je Elena (Đokovićev agent) stupila u kontakt sa tobom i Mirjanom (drugarica), mnogo pozdravi i nju. Držite se zajedno. Želim da budeš bezbedna i nadam se da ćeš se uskoro vratiti u Argentinu", dodao je Novak u lajvu u kojem smo imali prilike da vidimo oduševljenje mlade Argentinke, kao i njene suze zbog toga što joj se Nole obratio.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track