OTKRIVENA PRELEPA SRPKINJA KOJA JE BODRILA NOVAKA NA AO: Očarala je svet plavim očima i šajkačom, a sada je otkrila sve o sebi
Foto: Printscreen

PRELEPO

OTKRIVENA PRELEPA SRPKINJA KOJA JE BODRILA NOVAKA NA AO: Očarala je svet plavim očima i šajkačom, a sada je otkrila sve o sebi

Tenis -

Prošlo je skoro nedelju dana otkad je Novak Đoković osvojio svoj deveti Australijan open u karijeri, a na društvenim mrežama i dalje svi govore o plavookoj Srpkinji koja je bodrila Noleta u finalu protiv Danila Medvedeva.

Đoković je slavio i omogućio da se i ona raduje, a na društvenim mrežama su svi hteli da znaju ko je ta misteriozna dama. I sada se ona javila!

Jedna devojka je na tribinama "Rod Lejver arene" privukla svu pažnju noseći masku preko lica, a na glavi šajkaču. Ljudi su mogli da vide samo njene plave oči, što je bilo dovoljno da mnoge očara.

Ova misteriozna dama je za "Sputnjik" otkrila ko je.

"Da, ja sam ta devojka sa prelepim očima, hvala na komplimentu, zovem se Danica Blagojević, udata sam za Aleksandra Blagojevića i imamo troje dece - Nikolinu koja ima 14 godina, Amiliju koja je napunila 12 i Stefana koji ima devet godina."

Danica dodaje da ima 41 godinu i da u Melburnu ona i njen suprug imaju mali porodični biznis - frizerski salon. Aleksandar je frizer, a ona je kozmetičarka. Danica otkriva i da poznaje najboljeg tenisera sveta kojeg je tog dana bodrila.

"Upoznala sam Novaka Đokovića kada je prvi put došao u Melburn sa svojim trenerom Dejanom Petrovićem. Imam tu sreću da je Dejan moj rođak. Imao je školu tenisa, zapravo Teniski Klub "Puma" u Kragujevcu", objašnjava ova plavooka majka troje dece.

Ona dodaje da je najveći Novakov fan od kako ga je upoznala, ali i da to nije prvi razlog što se našla na tribinama Australijan opena.

"Volim da gledam uživo Noleta svaki put kada dođe u Melburn, ali ove godine finale se igralo na rođendan mog supruga. Iznenadila sam ga! Kupila sam dve karte da gledamo Noleta i tako proslavimo. Sledeće godine rezervisaću iste karte, ista sedišta, nosiću istu šajkaču i nadam se, ako Bog da, Nole ponovo pobeđuje u finalu", kaže Danica Blagojević za "Sputnjik".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track