ATP SLAGAO CEO SVET, SAMO DA BI NAUDIO NOLETU! Bezobrazno izmislili da Đoković neće biti broj 1! Džabe vam, možete samo da PLAČETE
Foto: Profimedia

kAKVI LICEMERI

ATP SLAGAO CEO SVET, SAMO DA BI NAUDIO NOLETU! Bezobrazno izmislili da Đoković neće biti broj 1! Džabe vam, možete samo da PLAČETE

Tenis -

Da je prvi, drugi ili treći put... Pa, da kažemo slučajnost. Ali greške ATP oko Novaka Đokovića postale su toliko česte da tu više nema ni govora o slučajnostima!

Nije uopšte tajna da od kada je Novak osnovao Asocijaciju profesionalnih tenisera (PTPA) nailazi na česta saplitanja od strane ATP.

Međutim, sve je to deo borbe ljudi iz ATP tura da sačuvaju svoje pozicije. Sada su u svemu tome baš preterali. Naime, pred početak mastersa u Parizu ATP je objavio da je Novaku potrebno da osvoji turnir kako bi ostao broj jedan na kraju sezone. To je bila laž!

Prosto je neverovatno kako ozbiljna organizacija može sebi da dopusti tako nešto. Đokoviću nije bilo potrebno da osvoji masters u prestonici Francuske da bi bio broj 1 na kraju godine - to je jedina istina. Noletu je bilo dovoljno da dođe do finala što je i ostvario.

Novak Đoković
foto: Printskrin

ATP je naravno kada se sve izdešavao promenio ploču i objavio istinu, ali gorak ukus ostaje. Zašto? Pa, jer se dešava bar 10. put! I to baš kada Nole obara neki rekord. Gle slučajnosti?

Nedavno su Federeru počeli da računaju ezgibicione mečeve u skor, a sada bi malo da izmišljaju matematiku.

Nadamo se da će im danas biti još teže posle finala Pariza.

Podsećamo, meč Đoković - Medvedev na programu je od 15 časova. Bez obzira na ishod Srbin ostaje broj jedan na kraju i ove kalendarske godine

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track