SRAMOTNO PONAŠANJE, TENISERI SE SRPDAJU SA ĐOKOVIĆEM! Pogledajte kako su Novakove kolege reagovale na pitanje o njemu i vakcini
Foto: Youtube/Screenshot

video dokaz brukanja

SRAMOTNO PONAŠANJE, TENISERI SE SRPDAJU SA ĐOKOVIĆEM! Pogledajte kako su Novakove kolege reagovale na pitanje o njemu i vakcini

Tenis -

Dugo će se pričati o odluci da Novak Đoković dobije izuzeće od vakcine i pojavi se na Australijan openu.

Reakcije su stigle ekspresno i u velikim količinama, a za svoje mišljenje o celoj situaciji su upitani i australijski teniseri Aleks de Minor i Džejms Dakvort.

Sudeći po njihovoj reakciji koja je obišla svet zahvaljujući snimku koji se pojavio, njih dvojica su pokušali da ne budu potpuno iskreni i da ne kažu šta zapravo misle.

- Gledajte, samo mislim da je to veoma interesantno. Samo to ću da kažem - rekao je De Minor.

Potom je svoje mišljenje otkrio i Dakvort koji je očigledno pažljivo birao šta će da kaže.

- Ne znam koji su kriterijumi za izuzeće. Da, u pitanju je nezavisno telo, morao je nekako da ispuni kriterijume. Ako ih je ispunio, trebalo bi da može da dođe - rekao je Dakvort.

Odmah je reagovao De Minor, rekavši da je njegov kolega izabrao da novinarima pruži "veoma politički korektan odgovor", a zatim su obojica prasnula u smeh, nastavljajući da komentariše i da pritom izgleda poprilično neiskreno.

A, do juče je De Minor navijao da Novak stigne na prvi grend u sezoni, šta se preko noći promenilo, nije baš najjasnije.

- Ko zna, prilično sam siguran da bi svi voleli da ga vide kako igra. Znate, to je njegova odluka, videćemo - rekao je De Minor krajem decembra.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track