NAPOLITANCI SE OSEĆAJU IZDANIM: Prva zvezda odlazi U KANADU, a jasno je i zašto! Pojavio se tajni snimak pregovora VIDEO
Foto: Reuters

prelazni rok

NAPOLITANCI SE OSEĆAJU IZDANIM: Prva zvezda odlazi U KANADU, a jasno je i zašto! Pojavio se tajni snimak pregovora VIDEO

Fudbal -

Prelazni rok za fudbalere počeo je širom planete, a sinoć je dogovoren možda i najšokantniji transfer u istoriji fudbala!

Lorenco Inisnje je umesto ljubavi navijača Napolija izabrao novac i odlazak u MLS ligu, tačnije u ekipu kanadskog Toronta. Omaleni napadač koji je prošle godine sa reprezentacijom Italije osvojio Evropsko prvenstvo, rešio je da se daleko od domovine okuša i kao internacionalac.

Italijanski mediji otkrivaju da je dogovor pao u utorak u kasnim večernjim satima u jednom od rimskih restorana, gde se Insinje sastao s predstavnicima Toronta i potpisao ugovor.

Insinje će tako podno Vezuva igrati do kraja sezone kada će uslediti besplatni odlazak u kanadski tim. Insinje se za ovaj potez odlučio u najboljim fudbalskim godinama (30). Iznenadio je mnoge, a posebno navijače Napolija koji se na neki način osećaju izdanim.

U novom klubu odlični ofanzivac će zarađivati 14 miliona dolara fiksno, a dodartnih sedam kroz eventualne bonuse, što je zaista odlična cifra. Insinje je celu svoju igračku karijeru praktično proveo u Napoliju, naravno ne računajući nekoliko pozajmica.

Lorenco Insinje
foto: Reuters

Bio je i kapiten Napolija, čiji dres nosi od 2012. godine. Biće zanimljivo videti na kakvu će reakciju Napolitanaca naići ovaj njegov potez na prvoj narednoj utakmici.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track