MEDVEDEV DO KRAJA ŠOKIRAO AUSTRALIJU: Pogledajte kako se NERVOZNI RUS ponašao posle meča sa Nadalom, ovo je mnogima promaklo VIDEO
Foto: EPA

jedva čekao kraj

MEDVEDEV DO KRAJA ŠOKIRAO AUSTRALIJU: Pogledajte kako se NERVOZNI RUS ponašao posle meča sa Nadalom, ovo je mnogima promaklo VIDEO

Tenis -

Čestitao je Danil Medvedev pobedu u finalu Australijan opena Rafaelu Nadalu, ali je utisak da je besan i ogorčen zbog ponašanja publike tokom prethodne dve nedelje.

Rus je praktično od starta turnira vodio male bitke sa navijačima, a sve je kulminiralo tokom finalnog meča kada je po drugi put od početka prvog grend slema u sezoni uputio žestoke reči na račun publike.

Drugi teniser sveta je zabrinuo navijače rečima koje je izgovorio na konferenciji za medije nakon poslednjeg meča kada je objasnio koliko je razočaran zbog publike.

A društvnim mrežama kruži jedan detalj koji se dogodio neposredno pre toga, odmah po okončanju finala tokom ceremonije dodele pehara.

Na snimku koji je izazvao brojne komentare ljubitelje tenisa vidi se reakcija Medvedeva dok se prisutnima na Rod Lejver Areni obraćala Džejn Hrdlika, portparol Tenis Australije.

Danil Medvedev
foto: AP

Dok je ona govorila upravo o ruskom teniseru, njegovom potencijalu i šansama da u skorijoj budućnosti, možda već sledeće godine osvoji Australijan open, on je klimao glavom i sebi u bradu nešto govorio.

Mnogi veruju da je Medvedev poručio kako mu je dosadna čitava ceremonija i da jedva čeka da se skloni sa terena i potom napusti Australiju.

Oni tvrde da je drugi teniser sveta koristio teč "boring", koja u prevodu na srpski znači "dosadno", dok ima i onih koji veruju da je Medvedev reagovao na aplauze navijača koje je podsetio da su mu često zviždali (na engleskom "booing") tokom prethodne dve sedmice.

U svakom slučaju, komentari na društvenim mrežama se nižu, a stiče se utisak da mnogi smatraju da je ponašanje Medvedeva neopravdano i da je sam kriv za tretman kakav je dobio u Australiji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track