IGRAO ZA INTER, PARTIZAN I SRBIJU NA MAKSIMIRU: Sada se vratio u Beograd da pomogne drugoligašu!
Foto: Saša Pavlić

spektakularno

IGRAO ZA INTER, PARTIZAN I SRBIJU NA MAKSIMIRU: Sada se vratio u Beograd da pomogne drugoligašu!

Fudbal -

Ambiciozni drugoligaš sa Novog Beograda, IMT, promovisao je Alena Stevanovića u pojačanje koje bi trebalo da garantuje pomak sa sedmog mesta i borbu za elitni rangb srpskkog fudbala

Stevanović je ugovor potpisao kao slobodan igrač, jer je završetkom 2021. završio epizodu u Bugarskoj, gde je u dresu Carkskog Sela jesenas postigao samo jedan gol na 17 utakmica.

"Želimo Stevanoviću dosta uspeha i pogodaka u dresu našeg kluba, kao i nastavak sezone bez povreda" objavili su Traktoristi, aludirajući na činjenicu da je u bliskoj prošlosti često bio odsutan sa terena zbog različitih zdravstvenih razloga.

Alen Stevanović je karijeru počeo u obrenovačkom Radničkom, u tinejdžerskom dobu se otisnuo u Italiju, gde je igrao za mladi tim Intera (jedan meč za seniore Nerazura), kasnije bio član Torina, koji ga je slao na pozajmice u Toronto, Palermo, Bari i Speciju, da bi posle dve sezone proveo u Partizanu!

Tu je igrao najkonstantnije i doprineo osvajanju duple krune 2017, nakon toga igrao je u Japanu, Poljskoj i Bugarskoj...

Svojevremeno, Stevanović je upisao tri nastupa za seniorsku reprezentaciju Srbije, od čega je najpoznatiji meč onaj na Maksimiru kada se našao u startnoj postavi za meč protiv Hrvatske.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track