POZITIVAN NA KORONU KAŠLJAO U JAVNOSTI! Bruka i sramota čoveka koji je TERAO Đokovića iz Australije! Novakovi navijači besni VIDEO
Foto: EPA/LUKAS COCH, EPA

na stubu srama

POZITIVAN NA KORONU KAŠLJAO U JAVNOSTI! Bruka i sramota čoveka koji je TERAO Đokovića iz Australije! Novakovi navijači besni VIDEO

Tenis -

Premijer Australije Skot Morison, čovek koji je među glavnim krivcima za pakao kroz koji je u Australiji prošao Novak Đoković, izblamirao se u javnosti nakon što je priznao da je pozitivan na korona virus.

Morison je bio zagovornik za ukidanje vize srpskom teniseru koji je posle dva izlaska na sud morao da napusti Australiju.

Sada je objavljeno da je pozitivan na korona virus, a našao se na stubu srama jer se društvenim mrežama širi fotografija na kojoj se vidi kako kašlje u javnosti.

- Danas sam testiran pozitivan na Kovid 19. Imao sam simptome nalik gripu i oporavljaću se tokom sledeće sedmice. Od nedelje se testiram svakog dana i dobijao sam negativne testove. Kada je počela da me hvata groznica testirao sam se ponovo i test je bio nejasan, a onda je PCR stigao sa pozitivnim rezultatom. Nastavljam da pratim uputstva i izolovan sam u domu u Sidneju - napisao je australijski premijer.

Mediji u Australiji smatraju da je zaražen bio u javnosti, a zbog toga su Morisona osudili brojni navijači Novaka Đokovića, ali i Australijanci koji su besni zbog njegove pojave u javnosti.

Jedan od ljutih navijača putem društvene mreže Tviter je upitao premijera "Gde je deo u kojem krivite Đokovića za to što ste zaraženi?".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track