MARIJA ŠARAPOVA POMAŽE UKRAJINCIMA, A FANOVI JE OSUĐUJU: Ruskinja na meti, traže od nje da OPTUŽI PUTINA!
Foto: Profimedia

kritike

MARIJA ŠARAPOVA POMAŽE UKRAJINCIMA, A FANOVI JE OSUĐUJU: Ruskinja na meti, traže od nje da OPTUŽI PUTINA!

Tenis -

Poznata teniserka donira organizaciji "Save the Children"

Ruska teniserka Marija Šarapova odlučila je da pomogne deci iz Ukrajine koja se nalaze u izbeglištvu. Bez obzira na njen humani gest i dobru volju nije naišla na razumevanje, već na osudu.

Marija Šarapova
foto: Profimedia

Marija Šarapova dugi niz godina živi u Americi i do sada se nije oglašavala povodom specijalne intervencije Rusije u Ukrajini. Izbeglih ljudi ima na svim stranama, kako u Ukrajini, tako i u rejonu Donbasa i Luganska, ali oni nisu u sferi interesovanja.

- Svakim danom sam sve više i više uništena i duboko rastužena slikama i pričama porodica i dece pogođene rastućom krizom u Ukrajini. Doniram fondu za hitne slučajeve "Save the Children", organizaciji koja neumorno radi na osiguravanju, hrane, vode i lekova za podršku onima kojima je potrebna. Molimo vas da mi se pridružite u davanju donacije. Molim se za mir i šaljem svoju ljubav i podršku svima pogođenima - napisala je Ruskinja na Instagramu.

Međutim, taj njen potez nije dočekan pozitivno. Dosta njenih pratilaca tražili su od nje da osudi Rusiju i njenog predsednika Vladimira Putina. Marija Šarapova se pokazala kao žena velikog srca spremna svima da pomogne i nije zaslužila da je bilo ko osuđuje što ne želi da optužuje rodnu zemlju.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track