ŠOU NA NADALOVOJ KONFERENCIJI Novinar pitao Španca gde ga niko ne zove "kraljem šljake", Rafa ostao u ČUDU! Smeh odzvanjao u sali!
Foto: Printscreen/Twitter

neverica

ŠOU NA NADALOVOJ KONFERENCIJI Novinar pitao Španca gde ga niko ne zove "kraljem šljake", Rafa ostao u ČUDU! Smeh odzvanjao u sali!

Tenis -

Rafina reakcija nasmejala je mnoge u Parizu

Španski teniser Rafael Nadal održao je izuzetno zanimljivu konferenciju za medije nakon trijumfa u osmini finala Rolan Garosa.

Smeh i neverica u sali za konferencije za medije često su se smenjivali tokom jučerašnjeg dana, a možda najviše kada je Škotski novinar Džonatan Pajn upitao Nadala: Kako se oseća kada ga navijači zovu “kraljem šljake”? Da li ga iko iz njegovog okruženja tako zove i da li misli na to da je “kralj šljake” kada se ujutru probudi?

U neverici da li je dobro čuo pitanje, Nadal se dobro “protresao” pre nego što je krenuo u odgovor, dok je smeh širio kroz salu za konferencije.

Ne, niko me tako ne zove oko mene – ni članovi moje porodice, prijatelji, ni moje šire okruženje. Baš niko…”, odsećan je bio Nadal.

Nikada se nisam tako osećao,iako sam na ovoj podloži ostvario mnogo više od ostalih. I pored toga, niko nije primoran tako da me zove (osmeh). Ja dobro znam šta sam postigao na ovoj podlozi, i to je jedino što je važno. Toliko o tome…” uz vidno olakšanje je odgovorio na jedno od najčudnijih pitanja u karijeri Rafa.

Kurir sport/Vuk Brajović

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track