NEVERICA! Nik Kirjos se oglasio pred VELIKO FINALE na Vimbldonu: Jednom rečenicom STAVIO DO ZNANJA svima OVU STVAR! (FOTO)
Foto: AP

VIMBLDON

NEVERICA! Nik Kirjos se oglasio pred VELIKO FINALE na Vimbldonu: Jednom rečenicom STAVIO DO ZNANJA svima OVU STVAR! (FOTO)

Tenis -

Australijski teniser Nik Kirjos jedva čeka početak finala...

Leš dečko belog sporta u samu završnicu Grend slema u Londonu se plasirao pošto je španski teniser Rafael Nadal predao polufinalni meč zbog rupture trbušnog mišića.

Tako je Australijanac bez borbe došao do mogućnosti da se bori za prestižni trofej. Protivnik će mu biti najbolji srpski teniser i višestruki osvajač Vimbldona - Novak Đoković.

Kirjos i dalje ne može da veruje kakav je uspeh postigao. Svoje oduševljenje još jednom je pokazao na društvenim mrežama.

- Uh, ja sam Grend slem finalista. Uzbuđen sam na svaki način - napisao je Kirjos u kratkoj poruci.

Podsetimo, Đoković će u nedelju igrati protiv Nika Kirjosa, a njih dvojica su se do sada sastajali dva puta i oba meča, odigrana 2017. godine, dobio je Kirjos bez izgubljenog seta.

Od dosadašnjih sedam finala u Vimbldonu Đoković je dobio šest, a jedini poraz doživeo je 2013. godine, kada je bolji od njega bio Endi Marej.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track