OVO JE SULUDO: "NOVAK JE LAŽOV I MRZI ŽENE" Holivudska glumica napala Đokovića i to zbog JEDNE LAŽI!
Foto: EPA, Shutterstock

obrazovala se na internetu

OVO JE SULUDO: "NOVAK JE LAŽOV I MRZI ŽENE" Holivudska glumica napala Đokovića i to zbog JEDNE LAŽI!

Tenis -

Ima li kraja mržnji, zlobi i pakosti

Spisak hejtera lika i dela Novaka Đokovića uvećava se svakog dana. Razni poznati likovi s teškom mukom podnose činjenicu da "neki teniser iz nekakve Srbije" dominira svetom, sedam puta osvaja Vimbldon i zasluženo dolazi do 21. grendslema u karijeri.

Mini Drajver
foto: Profimedia

Čitali smo jutros kakvu zlobu i pakost iz sebe sipa engleski novinar Pirs Morgan. Ništa manju zavist i mržnju vidimo kod engleske glumice Mini Drajver, koja na društvenim mrežama ne krije koliko ne voli Srbina. U oba slučaja, razlog za netrpeljivost prema Đokoviću jeste njegov stav prema kovidu i vakcinisanju.

Ona je još pre finala između Đokovića i Kirjosa na Vimbldonu napisala da bi "sve žene treba da bojkotuju Vimbldon" zbog toga kako se teniseri odnose prema ženama". Očigledno je da Mimi Drajver nije dobro informisana o onome što se dešava u tenisu, ali je isto tako očigledno da je sa njome lako manipulisati jer se dobro "prima" na izmišljene i netačne informacije koje kruže an društvenim mrežama. S obzirom na njene godine i obrazovanje, trebalo bi svaku vest ili izjavu koju nalepi nekoj osobi, ovaj put Novaku Đokoviću, dobro da proveri.

Novak Đoković, Nik Kirjos
foto: EPA/Tolga Akmen

Nik Kirjos optužen je za nasilje nad bivšom devojkom i protiv njega se vodi istraga. Što se Novaka tiče, Drajverova je poverovala u loše interpretiranu izjavu Srbina pre nekoliko godina u Americi. Tada je dokazano da je novinar iz konteksta izvukao Đokovićevu izjavu o nagradnom fondu za žene, predstavivši je tako da srpski teniser misli da muškarci moraju da zarađuju više. Ipak, iako je na kraju u medijima došlo do ispravke ovih reči, kod nekih se do danas održala i stvorile su se predrasude.

Nažalost Mini Drajver se nijednom nije izvinila Novaku, iako bi trebalo da je svesna kakve laži piše na tviteru. Posebno što su joj mnogi ljudi u svojim komentarima na društvenoj mreži dokazali da je u zabludi i da ne treba više "da truje" one koji slabo prate tenis i sport.

- Đoković ima najgoru istoriju omalovažavanja žena i ženskog tenisa. To je dobro dokumentovano. I to čak i pre nego što je počeo da rizikuje živote dece u Australiji nevakcinisan iako je znao da ima kovid - napisala je Amerikanka koja se nije zaustavila, a onda je u narednom tvitu optužila Srbina za mizoginiju (mržnju prema ženama):

- Zaista se osećam kao da ovaj meč pokazuje gde je svet - dva muškarca, čije loše ponašanje i laži su doveli do toga da im to na kraju donese nagradu.

I ni tu se nije zaustavila, usledio je novi tvit, kao odgovor jednom korisniku koji je pokušao da joj objasni da greši u vezi sa Novakom:

- Nikako! Njegova mizoginija i laganje o kovidu na Australijen openu su dobro dokumentovani.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track