NOVAK ĐOKOVIĆ DAO INTERVJU KOVRDŽAVOJ LEPOTICI: Ona zna sve o fudbalu, igrala je za reprezentaciju, a izgleda tako dobro da GRMI!
Foto: Printscreen instagram, Printscreen

KO JE LEPA NOVINARKA?

NOVAK ĐOKOVIĆ DAO INTERVJU KOVRDŽAVOJ LEPOTICI: Ona zna sve o fudbalu, igrala je za reprezentaciju, a izgleda tako dobro da GRMI!

Tenis -

Novak Đoković pored tenisa, veliki je zaljubljenik u mnoge sportove. Poznato je koliko voli košarku i sportove na snegu, ali se čini da je fudbal nešto što mu pričinjava posebno zadovoljstvo u životu.

Novak Đoković, Čelsi Kabarkas
foto: Printskrin/Instagram

Tokom boravka na Svetskom prvenstvu u Kataru Novak Đoković bio je u centru pažnje svih medija. Tako je dao zanimljiv intervju za portal 433, gde je govorio na temu "da sam fudbaler".

Zanimljivo, intervju sa njim radila je novinarka Čelsi Kabarkas. Većina bi odmah pomislila da se radi o još jednoj lepotici sa manekenskih pista koja želi da gradi novinarsku karijeri. Ali, nije baš tako...

Novak Đoković, Čelsi Kabarkas
foto: Printskrin/Instagram

Čelsi Kabarkas je bivša fudbalerka, a za svoj lep i zanosan izgled može da zahvali majci prirodi, ali i bavljenu fudbalom. Čelsi je rođena 19. maja 1992. godine u Njujorku i od malih nogu, tačnije od svoje treće godine, počela je da juri za fudbalskom loptom.

Čelsi Kabarkas
foto: Printskrin/Instagram

Ćerka je Migeline iz Dominikanske republike i Markosa Kabarkasa iz Kolumbije, koji su kao mladi došli u SAD. Završila je srednju školu Bejsajd u Njujorku, a potom upisal koledž Stetson, gde je i diplomirala. Uporedo sa bavljenjem fudbala studirala je kozmetičku stomatologiju, tako da je po profesiji zubarka.

Kao izrazito talentovana fudbalerka, ova žena sa kovrdžavom kosom, igrala je za reprezentaciju Kolumbije, u mlađim kategorijama. Njena prirodna pozicija bila je u veznom redu, na mestu "klasične desetke", ali kako joj je karijera odmicala tako je sve više igrala u defanzivi, tako da se danas najbolje snalazi na mestu zadnjeg veznog. Jedno vreme igrala je i u Evropi, gde je nosila dres Levantea u Španiji.

Za reprezentaciju Kolumbije debitovala je sa 16 godina, a dres te selekcije nosila je punih devet sezona. Imala je tešku povredu oba kolena 2015. i 2018. godine i dve operacije, kada su joj oštećeni ligamenti, ali je uspela da se vrati na teren.

- Lekari su mi rekli da neću moći ponovo da igram fudbal. Ali, ja sam se borila, ponovo sam naučila da hodam i opet sam zaigrala fudbal - otkrila je jednom prilikom Čelsi.

Tokom karijere, koja i dalje traje, jer Čelsi igra fudbal za ekipu Hunior iz Barankilje u Kolumbiji, odlučila je da se okuša u novinarstvu.

Radila je kao radio voditelj za razne kuće - "Complek Nevs", "Cosmos TV", "Sirius KSM Shade 45 Heavi Hitter Shov", "Hot 97", "One World Sports". Bila je fudbalski analitičar za "ESPN Deportes".

Intervjuisala je mnoge poznate ličnosti iz sveta sporta i zabave, poput Dejvida Bekama, Frančeska Totija, Roberta Karlosa, Ronalda, Alesandra Del Pjera, Havijera Zanetija, Davida Vilje, a nedavno je izveštavala i sa Mundijala u Kataru.

Sve vreme, dok joj traje fudbalska karijera, pokazuje ljubav prema modelingu. Često je znala da iz kopački uskoči u visoke štikle i prošeta manekenskom stazom.

Za sebe kaže da je veliki gurman i da voli da jede, ali ipak mora da ima granicu i da pazi na ishranu, jer je svaki višak kilograma koban za fudbalsku karijeru.

Plus, ona radi kao TV lice i model. Obožava more i odmore često provodi na Karibima.

Kurir sport/A. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track