ĐOKOVIĆ POSLE ŠOKANTNOG PORAZA: Dušan je zaslužio pobedu, bio sam daleko od svog nivoa!
Foto: Starsport

srpska open

ĐOKOVIĆ POSLE ŠOKANTNOG PORAZA: Dušan je zaslužio pobedu, bio sam daleko od svog nivoa!

Tenis -

Najbolji teniser sveta Novak Đoković šokantno je ispao je sa "Srpska opena" u Banjaluci već u četvrtfinalu.

Bolji od svetskog broja 1 bio je 70. igrač sveta Dušan Lajović. koji je posle dva i po sata igre slavio u srpskom derbiju sa 2:0, po setovima 6:4, 7:6 (8:6).

Novak nije bio zadovoljan svojom igrom.

"Dušan je fantastična osoba. U Dejvis kupu smo igrali mnogo puta zajedno. Drago mi je zbog njega. Igrao je dobro, zaslužio je pobedu. Igrao je dobro, solidno. Bio sam mnogo nivoa ispod željenog. Sta da radim, to je sport. Trudio sam se, nije išlo. Osećao sam se tromo, sporo, ispod nivoa", rekao je Đoković posle meča.

Đoković je čestitao svom velikom prijatelju.

"U nekim trenucima je odigrao agresivnije. To je možda ta promena kod njega. Čitav život igra dobro na šljaci. Mentalno je ostao čvrst i to je taj napredak", rekao je Novak.

Smatra da nije u pravoj formi, ali veruje u sebe.

"Da ne verujem ne bih bio na terenu. To je preduslov da budeš profesionalac na terenu. Splet okolnosti, trenutno stanje moje je daleko od nivoa. Igrao sam pasivno, dosta sam grešio i to je rezultiralo povredom", rekao je najbolji teniser sveta.

Govorio je i o nastupu u Parizu.

"Za Rolan Garos se nadam da ću da zaigram najbolji tenis. Tamo je podloga drugačija nego ovde i Monte Karlu. Nadam se da će tada biti bolje. Utisci su jaki, da se malo slegne, pa ću da razmišljam šta je naredni korak", poručio je Đoković.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track