"FOLIRANJE LEVEL EKSPLODIRAO BAROMETAR" Oglasila se Jelena Karleuša posle Dodikovih PROZIVKI na račun porodice Đoković (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić, Nenad Kostić

KOMENTAR

"FOLIRANJE LEVEL EKSPLODIRAO BAROMETAR" Oglasila se Jelena Karleuša posle Dodikovih PROZIVKI na račun porodice Đoković (FOTO)

Tenis -

Srpska pevačica Jelena Karleuša oglasila se na društveim mrežama povodom prozivki predsednika Republike Srpske Milorada Dodika na račun porodice Đoković koje je izrekao u neformalnom razgovoru pred početak emisije "Oko" na RTS.

Srđan Đoković, Milorad Dodik
foto: AP Photo/Darko Vojinovic, Printscreen

"Ono što je Dodik rekao o Đokovićevoj porodici ne pričate svi već godinama, ne?! Izvinite, nisam vas prepoznala! Joj kako s*rete, obožavam vas. Foliranje level ekplodirao barometar", poručila je popularna JK i napomenula da je i ona sama u emisjima tokom trajanja reklama umela da "oplete".

Jelena Karleuša
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Milorad Dodik se ovim povodom oglasio i izjavio da će "nastaviti da poštuje i uvažava uspeh neponovljivog Novaka Đokovića i da kao i do sada poštuje i ceni njegovu porodicu", a ovim povodm oglasila se i njegova ćerka Gorica.

Porodica Đoković nije imala komentar na ovu temu.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track