OVO JE HIT - IBRAHIMOVIĆ IZAZVAO ĐOKOVIĆA NA OKRŠAJ! Slavni as sa terena "ZAPRETIO" Srbinu, Nole EKSPRESNO ODGOVORIO prijatelju!
Foto: CRY-Lionel Guericolas / MPP / The Photo One / Profimedia, EPA Matteo Bazzi

KAKAV CAR

OVO JE HIT - IBRAHIMOVIĆ IZAZVAO ĐOKOVIĆA NA OKRŠAJ! Slavni as sa terena "ZAPRETIO" Srbinu, Nole EKSPRESNO ODGOVORIO prijatelju!

Tenis -

Nakon što se u 41. godini oprostio od fudbala, Zlatan Ibrahimović rešio je da se oproba u novom izuzetno popularnom sportu - padelu.

Ovaj zanimljivi sport tenisu nova je opsesija jednog od najboljih golgetera svih vremena.

Nakon padel kompleksa sa 20 terena, koji je pre nekoliko godina otvorio u Švedskoj, Ibra je napravio velelepni padel centar i u Milanu.

Slavni as je, poput svojih brojnih kolega sportista, veliki fan ovog dinamičnog sporta i sada kada ima slobodnog vremena na pretek uživa na terenu sa reketom u ruci.

Harizmatični Šveđanin očito nima dostojnog rivala, pa je rešio da izazve svog prijatelja - najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića.

"Nole, kad god budeš spreman", napisao je Ibrahimović na Instagramu.

Zlatan Ibrahimović
foto: Instagram

Reakcija Novaka nije se dugo čekala. Srpski as je ekspresno odgovorio svom dobrom prijatelju.

"Može brate! Spreman sam", napisao je Novak i dodao:

"Na istoj strani mreže, mi smo nepobedivi".

Padel je trenuno najbrže rastući sport na svetu. Teren je dimenzija 20×10 metara, podloga je veštačka trava posuta kvarcnim peskom i ograđen je plegsiglas tablama visine tri metra. Igra se u dublu, muškom, ženskom i miksu, servira se u protivničko polje, poen traje duže jer je lotica sporija, mekanija i slabije odskače. Reket je sličniji reketu za skvoš.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track