ISPLIVAO SNIMAK SUKOBA NANELIJA SA NAVIJAČEM ZVEZDE! Košarkaš Partizana se oglasio: Branio sam se! Obezbeđenje je SLEPO!
Foto: Printscreen

INCIDENT

ISPLIVAO SNIMAK SUKOBA NANELIJA SA NAVIJAČEM ZVEZDE! Košarkaš Partizana se oglasio: Branio sam se! Obezbeđenje je SLEPO!

Košarka -

Nemile scene obeležile su treći meč finalne serije između Crvene zvezde i Partizana.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan rezultatom 91:78 u trećem meču finala ABA lige i tako smanjili zaostatak u seriji na 2:1.

Utakmica je počela sa 25 minuta zakašnjenja jer su navijači domaćeg tima zasuli raznim predmetima igrače Partizana čim su se pojavili na parketu, pa je trener crno-belih Željko Obradović odlučio da povuče ekipu sa terena.

Izuzetno "zapaljiva" atmosfera vladala je tokom čitavog meča. Na društvenim mrežama se pojavio i snimak sukoba košarkaša Partizana Džejmsa Nanelija sa jednim navijačem Crvene zvezde.

Jedan navijač iz prvih redova u jednom momentu uleteo je na teren i počeo da provocira igrače Partizana, a Naneli koji se nalazio u blizini krenuo je pesnicom na njega. Srećom, obezbeđenje je odmah reagovalo i do fizičkog obračuna nije došlo.

Snimak je na društvenim mrežama objavio i jedan grčki novinar uz komentar:

"Naneli "izašao na nišan" tokom zagrevanja na utakmici Crvena zvezda - Partizan u Pioniru. Evropska košarka je divlja. Timovi moraju zaštititi igrače pre nego što bude prekasno", napisao je Grk.

Ubrzo je brz odgovor Džejmsa Nanelija.

"Ispravka, ja sam napadnut i branio sam svoj prostor jer je on bio na terenu. Obezbeđenje je slepo", prokomentarisao je Naneli.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track