AU, ŠTA RADE OVI LJUDI! SKANDAL NA VIMBLDONU! Organizatori izbacili finalistkinju sa terena - razlog za to je BIZARAN!
Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

neverovatno

AU, ŠTA RADE OVI LJUDI! SKANDAL NA VIMBLDONU! Organizatori izbacili finalistkinju sa terena - razlog za to je BIZARAN!

Tenis -

Pred početak finala Vimbldona dogodio se veliki skandal, pošto su organizatori izbacili finalistkinju ženskog singla Ons Žaber sa zagrevanja pred finale na Centralnom terenu, pišu britanski mediji.

Razlog je taj što je Tunišanka na zagrevanje izašla u crnoj opremi, u nameri da se pripremi, oseti teren, a onda ode u svlačionicu i presvuče se, ali joj to nije dozvoljeno. "BBC" piše da je Ons čim je kročila na travu Centralnog terena, vraćena nazad u svlačionicu!

Na Vimbldonu se poštuju jako striktna pravila kada je u pitanju oblačenje i obavezno je da svi teniseri i teniserke budu obučeni u kompletno belim kombinacijama, međutim, ove godine je teniserkama dozvoljen crni donji veš.

"Takmičari moraju da budu obučeni prikladno za tenis, što znači skoro potpuno belo. To se odnosi na momenat od kada izađu na teren", stoji u pravilniku Vimbldona, a nekadašnja grend slem šampionka Kris Evert je podržala ovaj potez turnira.

Ons
foto: Printscreen

"Da vam kažem, Ons je nosila potpuno crnu kombinaciju na Centralnom terenu i zato su je izbacili. Naterali su je da se presvuče u belu. Na Vimbldonu morate nositi belo!", rekla je Amerikanka.

Kurir sport

Bonus video:

00:39

LUPIO ŠAMAR PROTIVNIKU NA MREŽI! Ovo tenis nije video: Pružio mu ruku, pa ga ZALEPIO PO FACI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track