KOLIKO JE OVO JADNO! Američki Novinar SRAMNO isprozivao Novaka: NERVOZAN si jer će ti Alkaraz jednog dana uzeti rekord!
Foto: Peter van den Berg / Avalon / Profimedia

bruka

KOLIKO JE OVO JADNO! Američki Novinar SRAMNO isprozivao Novaka: NERVOZAN si jer će ti Alkaraz jednog dana uzeti rekord!

Tenis -

Američki novinar Adam Formal likuje zbog poraza Novaka Đokovića u finalu Vimbldona.

Mnogi su jedva dočekali da sipaju so na ranu Srbinu! Potpuno očekivano, poraz Novaka Đokovića u finalu ovogodišnjeg Vimbldona silno je obradovao brojne mrzitelje srpskog asa širom sveta.

Konačno su dočekali svojih pet minuta, pa se utrkuju ko će više da unizi Srbina, a u nebesa digne mladog španskog tenisera Karlosa Alkaraza. Odmah su zaboravili svoje otpisane miljenike Rafaela Nadala i Rodžera Federera, jer sada imaju novog superheroja iz Španije.

Iako je tek osvojio svoj drugi grend slem u karijeri, američki novinar Adam Fromal tvrdi da će Karlos Alkaraz nadmašiti najuspešnijeg tenisera u istoriji belog sporta - Novaka Đokovića.

Bivši novinar uglednog "Bličer riporta" na Tviteru je sramno "pecnuo" Đokovića.

"Morate se zapitati da li Đoković postaje nervozan jer gubi od čoveka koji će jednog dana uzeti sve njegove grend slem rekorde", napisao je bez trunke blama Amerikanac.

Podsetimo, Novak je apslolutni rekorder po broju osvojenih grend slem trofeja, ima ih ukupno 23. Izjednačio je Federerov rekord po broju polufinala (46) i postao apsolutni rekorder u obe konkurencije po broju odigranih finala na najvažnijim turnirima (35).

Kurir sport

Bonus video:

00:14

Nole napravio uzavrelu atmosferu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track