PROZIVAJU NOVAKA, A OVO KAO NE VIDE! Isplivao snimak sa finala Sinsinatija - šta kažu hejteri, ŠTA TO UZIMA ALKARAZ?!
Foto: Twitter/jt22145225

žmure

PROZIVAJU NOVAKA, A OVO KAO NE VIDE! Isplivao snimak sa finala Sinsinatija - šta kažu hejteri, ŠTA TO UZIMA ALKARAZ?!

Tenis -

Šta se vidi na snimku španskog tenisera koji je mnogima promakao.

Čudo se gotovo dogodilo kada je Novak Đoković napravio preokret u finalu Sinsinatija, koje je trajalo skoro četiri sata i tokom kojeg je prolazio kroz veliku krizu. U toku drugog seta, kada se činilo da mu meč izmiče kontroli, Nole je imao ogromne tegobe, za koje mnogi tvrde da su bile posledica toplotnog udara.

Dozivao je tada Đoković svoje saradnike u boksu, tražio da mu dodaju kreatin, "mućkali" su mu njegov napitak i učinili sve što mogu da mu pomognu da stane na noge. I zajedno su uspeli, kao i mnogo puta, pa je Đoković uspeo da se potpuno povrati i da najpre izjednači u setovima, a onda i da ostvari pobedu za pamćenje.

Karlos Alkaraz
foto: Screenshot

Posle svega, oni koji koriste priliku da kritikuju Novaka nisu propustili da primete kako je i ovog puta Đoković dobio "tajni napitak" od svojih saradnika. I ponovo su po društvenim mrežama pisali da sumnjaju da li je uradio sve po pravilima, da li se koristio nečim nedozvoljenim... A, nije, što je već "hiljadu" puta ispričana priča.

Karlos Alkaraz
foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

Istovremeno, Novakovim "hejterima" promaklo je to da je i Karlos Alkaraz takođe u toku meča dobio od svojih saradnika piće u flaši. Onaj ko hoće da bude zlonameran, mogao bi i zbog ovog snimka da se iščuđava, da dovodi u pitanje da li je to možda doping i da maliciozno zapitkuje šta se zaista nalazi u flašici.

Pogledajte taj snimak:

Mnogo i često se pisalo o tome šta Novak pije tokom mečeva, pa je tokom Australjian opena govorio o piću koje njegov fizioterapeut Miljan Amanović sipa u flašicu, pa na nju lepi papiriće. "Ne znam da li vidite, unose mi torbu sa deset flaša različitih tečnosti i ne nosim sa sobom jer je to preteško. Supervizor kada to donosi se zeza i kaže mi stigle su tvoje zlatne poluge", nasmejao se Novak Đoković.

(Kurir.rs, Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track