ŠTA JE TRAŽIO TO JE I DOBIO! Evo zašto je Nole "SPUSTIO SLUŠALICU" američkom provokatoru: Isplivao video koji otkriva PRAVU ISTINU
Foto: Mike Stobe / Getty images / Profimedia

carski potez

ŠTA JE TRAŽIO TO JE I DOBIO! Evo zašto je Nole "SPUSTIO SLUŠALICU" američkom provokatoru: Isplivao video koji otkriva PRAVU ISTINU

Tenis -

Neočekivana proslava Novaka Đokovića nakon pobede nad američkim teniserom Benom Šeltonom u polufinalu US opena izazvala je veliku buru u teniskoj javnosti.

Novak je "spustio slušalicu" Šeltonu, imitirajući njegov potez nakon pobede protiv Frensisa Tijafoa. Naravno, brojni hejteri odmah su osuli paljbu po Novaku, tvrdeći da mladi Amerikanac nije to zaslužio jer nijednog trenutka nije izrazio nepoštovanje prema Đokoviću.

Međutim, na društvenim mrežama isplivao je snimak koji govori upravo suprotno. Šelton je provocirao čitav meč i na kraju je dobio ono što je i zaslužio.

Burno je slavio poene, konstantno gestikulirao i "bacao" neumesne komentare. Nakon jedne greške Srbina glasno prokomentarisao: "Nije mu se ovo dopalo", kako bi izbacio Novaka iz takta.

Svojim ponašanjem potpaljivao je publiku koja je u finišu trećeg seta pravila ogromne poteškoće srpskom asu.

Novak nije nasedao na provokacije. Ostao je potpuno miran i održao je čas tenisa mladom provokatoru. Završio je posao u velikom stilu, a onda na originalan način spustio Amerikanca.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track