MOŽE LI JADNIJE OD OVOGA?! Nadal otkrio ZAŠTO NIJE ČESTITAO Novaku osvajanje US opena: Istina je da nisam još poslao poruku!
Foto: EPA/Rhona Wise

PROBIJA DNO

MOŽE LI JADNIJE OD OVOGA?! Nadal otkrio ZAŠTO NIJE ČESTITAO Novaku osvajanje US opena: Istina je da nisam još poslao poruku!

Tenis -

Španski teniser Rafael Nadal priznao je da još uvek nije čestitao najboljem teniseru svih vremena Novaku Đokoviću osvajanje rekordnog 24. grend slema u karijeri.

Đoković je ove sezone osvojio čak tri grend slema - Australijan open, Rolan Garos i US open. U Melburnu se izjednačio sa Nadalom na 22 grend slem titule, prestigao ga je u Parizu, a u Njujorku je stigao do 24. trofeja na najprestižnijim turnirima.

Nadalu je to očito izuzetno teško palo, pa se nije udostojio da reda radi uputi čestitku srpskom asu.

Objašnjenje zašto to nije uradio, ne može biti jadnije i bednije:

"Istina je da još nisam poslao nikakvu poruku Đokoviću iz čistog neznanja. Kda osvojiš nešto tako važno, iz iskustva znam da je bolje da prođe vreme, da bi cenio tu poruku. Poslaću je, ali nisam to još uradio", rekao je Španac za "Muvistar".

Najbolji španski teniser svih vremena priznao je da nema putno prijatelja na ATP turu jer dolazi iz druge generacije, pa se povremeno čuje samo sa penzionisanim Federerom.

"Naravno da sam slao poruke Alkarazu kada je pobedio i kada je treblo da pobedi. Ostali... Nemam mnogo prijatelja, ja sam iz druge generacije, razgovaram sa Federerom povremeno", rekao je Nadal.

Kurir sport

Bonus video:

00:29

TENIS KAKO BIVA NAJLEPŠI: Retko gde se teniseri obožavaju kao u Monte Karlu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track