STEFANOS CICIPAS ŠOKIRAO PLANETU REČIMA O NOVAKU: Želi nekom nešto da DOKAŽE i da se OSVETI! Federeru NIKO ne može da parira!
Foto: Sydney Low/CSM / Shutterstock Editorial / Profimedia

šta ovo bi?

STEFANOS CICIPAS ŠOKIRAO PLANETU REČIMA O NOVAKU: Želi nekom nešto da DOKAŽE i da se OSVETI! Federeru NIKO ne može da parira!

Tenis -

Novak Đoković definitivno je jedan od najboljih tenisera u istoriji ovog sporta. Brojke bi rekle da je Nole i najbolji, ali stručnjaci, navijači, treneri i igrači često vode debatu ko je teniski GOAT.

Poslednji u nizu koji se oglasio o Novaku je Stefanos Cicipas i njegove reči o Đokoviću su šokirale planetu.

- Ako idemo po brojevima, Novak Đoković je definitivno najbolji. Obara rekord za rekordom. I zadržava žeđ, a nema više šta da dokazuje, napominjem. To je njegov karakter. Nikad nije srećan. Kao da uvek pokušava da nekome nešto dokaže. Ne znam šta i kome. Kao da želi osvetu. Njegovo oko sija - rekao je Stefanos Cicipas, pa dodao da je i pored svega što je Novak uradio, Federer po njemu teniski GOAT:

Stefanos Cicipas
foto: EPA/ETTORE FERRARI

- Ako je kriterijum ko je najviše inspirisao svet i ko je imao najveći uticaj, to je definitivno Federer, sa velikom razlikom. Mislim da neće biti niko drugi ko može da mu parira.

Nole dominira protiv grčkog tenisera

Novak Đoković definitivno je "nabio komplekse" Stefanosu Cicipasu, pa ne čudi što je Grk iskoristio priliku da ga "potkači" ovakvim rečima i u isto vreme pohvali, ali i iskritikuje. Čak 13 puta su odmerili snage i Nole je slavio na čak 11 mečeva! Poslednji put igrali su u finalu Australijan opena ove godine gde je Novak slavio sa ubedljivih 3:0 u setovima.

Kurir sport

Bonus video:

02:03

NAJSTARIJI POBEDNIK US OPENA I ROLAN GAROSA! Detaljni prikaz svih dosadašnjih trofeja najboljeg tenisera na svetu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track